Doliu uriaș în lumea fotbalului românesc. A murit cel mai longeviv oficial al CFR Cluj: „Jucător, conducător, antrenor”

CFR Cluj a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni ai clubului. Alexandru Matei, care a activat în cadrul clubului mai bine de 30 de ani, a murit.
Alina Costache
21 oct. 2023, 12:59
Doliu uriaș în lumea fotbalului românesc. A murit cel mai longeviv oficial al CFR Cluj: „Jucător, conducător, antrenor”
Doliu la CFR Cluj. A murit Alexandru Matei

Alexandru Matei a fost un nume important în istoria clubului CFR Cluj. Fostul jucător, director sportiv, dar și antrenor interimar, a decedat astăzi, 21 octombrie.

Clubul a postat un mesaj, pe Facebook, prin care își exprimă regretul față de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai influenți oameni din istoria sa.

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a celui ce ne-a fost jucător, conducător, pentru o scurtă perioadă antrenor – dar, înainte de toate, prieten -, Alexandru Matei, sau simplu: Nea Sandu!

Și-a dedicat întreaga viață clubului nostru și, indiferent de rolul pe care l-a avut, l-a dus la îndeplinire cu devotament și multă dăruire. Pentru asta noi, toți cei din familia CFRistă, îi vom fi veșnic recunoscători!

Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Sandule! Vei rămâne mereu alături de noi!”, este comunicatul postat de CFR Cluj.

Citește și: A murit actorul american Burt Young. A făcut furori alături de Sylvester Stallone în filmele „Rocky”

Fostul ofical a activat în cadrul clubului încă din 1982. Și-a început cariera ca jucător, pe poziția de fundaș central. Alexandru Matei era recunoscut pentru forța pe care o avea pe teren și determinarea de a câștiga.

După 3 ani petrecuți pe terenul de fotbal în tricoul celor de la CFR, Alexandru Matei renunță la cariera de fotbalist pentru a îmbrăca tricoul de oficial al formației. În acea perioadă, CFR Cluj era o formație mică care se lupta pentru supraviețuire în divizia secundă, dar acest lucru nu l-a oprit pe acesta să reziste și să facă în continuare performanță.

Citește și: Tabby a murit la doar 38 de ani. Nu era bolnavă, iar prietenii sunt în stare de șoc. ”Să te odihneşti în pace, frumoaso”

Primul transfer de marcă reușit de fostul oficial al celor de la Cluj a fost chiar cel al viitorului arbitru Sorin Corpodean, un jucător important de la Soda Ocna Mures. Corpodean a fost greu de adus, însă Alexandru Matei a povestit cum au decurs negocierile.

„Auzisem că el este cel mai bun mijlocaș de la Soda, o formație din Divizia C. Problema ca ăștia nu voiau să-l dea. Atunci, directorul regionalei CFR Cluj îmi spune: ‘Nu-i nimic, le tăiem vagoanele de tren’. A doua zi, m-au chemat cei de la Ocna Mures să semnăm actele”.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!