Anamaria Prodan rupe tăcerea! Cum a reacționat impresara după ce fostul iubit a fost arestat într-un dosar de prostituție! ”Este prietenul meu pe viață”

Anamaria Prodan rupe tăcerea și intervine în scandalul arestării fostului său iubit, Flavius Nedelea. La scurt timp după ce afaceristul a fost săltat de mascați și reținut într-un dosar de proxenetism, impresara a reacționat.
Alina Costache
21 oct. 2023, 18:58
Anamaria Prodan rupe tăcerea! Cum a reacționat impresara după ce fostul iubit a fost arestat într-un dosar de prostituție! ”Este prietenul meu pe viață”
Anamaria Prodan rupe tăcerea!

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Anamaria Prodan a dezvăluit că nu știa că fostul său iubit a fost reținut, însă a exclus posibilitatea ca el să se implice în astfel de afaceri necurate.

Citește și Primul lucru pe care l-a făcut Flavius Nedelea după despărțirea de Anamaria Prodan. Unde a fost surprins afaceristul

Anamaria Prodan rupe tăcerea!

„Am aflat acum. Habar nu am. Nu cred așa ceva! Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală. Flavius nu are cluburi! Are doar restaurant. Deci nu văd de unde până unde. Este prietenul meu pe viață. Nu cred în absolut nimic din ce văd”,  a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan. 

Mai mult, sexy-impresara a subliniat că Flavius Nedelea deține un restaurant, unde nu are cum să se desfășoare acțiuni de proxenetism.

”Nu cred așa ceva. Flavius nu deține mai multe cluburi, deține restaurantul. Nu are mai multe localuri, doar unul. Nu știu dacă se poate face prostituție în restaurant, vorbim de alt nivel”, a mai spus impresara, potrivit playsport.ro.

În urmă cu câteva zile, fostul iubit al Anamariei Prodan, Flavius Nedelea, a fost reținut de procurorii D.I.I.C.O.T., într-un dosar de prostituție.

Bărbatul este acuzat că ar fi facilitat întreținerea de relații intime între angajatele unor cluburi de noapte cu clienții. Potrivit oamenilor legii, afaceristul, reținut pentru 30 de zile, le oferea fetelor chiar și cazare și pază.

„La data de 08.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR, pun în aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară, inclusiv la sediul și punctele de lucru al unor persoane juridice, în municipiile București și Constanța, dar și pe raza județului Ilfov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

S-a reținut că, începând cu anul 2017, pe raza municipiilor București și Constanța s-a constituit și acționează un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism în cadrul unor cluburi de noapte, unde mai multe femei angajate ca dansatoare tip streaptease practică prostituția.

Liderul grupului, alături de alți trei membrii, coordonează întreaga activitate referitoare la modul de acțiune în ceea ce privește activitatea de proxenetism a grupului, angajează dansatoare tip streaptease care să practice prostituția, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție, asigură cazarea tinerelor și condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul cluburilor asigură protecție fizică tinerelor determinate să practice prostituția prin intermediul agenților de pază angajați, colectează sumele de bani obținute de către tinerele determinate să practice prostituția pentru sine în baza înțelegerilor prealabile cu acestea, oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost cu fetele angajate în cadrul cluburilor.

Ceilalți membrii angajează dansatoare, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție și asigură condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul clubului, colectează sumele de bani obținute în urma practicării prostituției de către angajate și oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost.

De asemenea, parte din clienți, sunt racolați prin intermediul unor taximetriști, în schimbul unor comisioane. La sediul DIICOT- Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane. Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei și jandarmilor din cadrul Inspectoratului General aa Jandarmeriei Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată în comunicatul poliției.

Citește și Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit, la mai puțin de o lună de când și-au asumat public relația. Despărțire-bombă în showbiz!

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Tragedie în Masivul Parâng: O tânără de 15 ani a murit într-un accident de ATV
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...