Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 octombrie 2023. O singură zodie are protecție puternică, dar se anunţă fericire și reușite pentru multe semne

Horoscop 23-29 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână interesantă, cu atenționări pentru 2-3 zodii care trebuie să încerce să-și rezolve problemele. Săgetătorii, spre exemplu, au nişte moriști interioare care îi macină, în loc să le dea aer.
Irina Dumitrescu
22 oct. 2023, 14:22
Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 octombrie 2023. O singură zodie are protecție puternică, dar se anunţă fericire și reușite pentru multe semne

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec
Pentru Berbeci, a răsărit steaua călăuzitoare. Simbolizează începutul unei noi acțiuni, deci o activitate profesională reușită care conduce la o realizare materială pozitivă. Deci Berbecii orice demarează îi aduce satisfacție financiară.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur
Semilunele indică faptul că în curând, voi, Taurii, veți face o alegere, dar e nevoie să renunțați la ezitare, la îndoiala care vă stăpânește, la dualitate, la neliniște și tentația de a intra în rivalitate cu acele persoane care vă sfătuiesc că ar fi mai bine să acționați aşa. Se anunţă o întâlnire cu niște prieteni și voi aveți de câștigat dacă acceptați sfaturi. Dacă nu acceptați, treaba voastră.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii au o carte foarte bună, albul și 13. Simbolizează o protecție foarte puternică a unei personalități marcante, cu trecere, cu un cuvânt greu de spus, care vă va ajuta, el fiind un suflet generos și va pune o vorbă bună pentru a rezolva acea problemă pe care n-ați fost în stare s-o rezolvaţi singuri.

Cele patru zodii care îți vor rămâne alături până la moarte! Mihai Voropchievici: ”Sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune”

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac
În schimb, Racul are o carte neutră: începutul unei noi acțiuni. Pentru mulți dintre Raci ar însemna o schimbare de profesie, iar dacă faceți această schimbare este în beneficiul vostru. Obțineți o realizare materială pozitivă și benefică pentru mult timp, deci e cazul să interveniți să faceți o schimbare profesională.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul are ovalul şi opt, carte neutră, mai degrabă pozitivă. Ce reprezintă ovalul? E semnul fecundității. De aceea, Lei, trebuie să fiți receptivi, mai ales Leoaicele, să aveți răbdare și să încercați să nu vă dați la o parte dragostea voastră de natură, pentru că acolo se înfiripă o idilă, într-o mică călătorie. Puteți cunoaște o persoană în fața căreia vă veți dezvălui toate secretele.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara are carte neutră. E o săptămână cu reflecție, în care înțelepciunea voastră poate să dea roade, dar numai atunci când vă alăturați unor persoane în vârstă, bunici, persoane mai învățate, ieșite la pensie, care vă pot sfătui ce alegere să faceți pentru săptămâna respectivă, întrucât nu știți din două pe care s-o alegeți. Recompensa va fi și tardivă.

Citește și Ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici, dezvăluiri de senzație: ce înseamnă dacă ai 1.61 m sau 1.82 m

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă
La Balanță, carte negativă, şapte. Înseamnă furtună, bulversarea unei situații vă dă peste cap. Încercați să vă controlați furia și să evitați disputele, chiar dacă sunteți plini de nervi și orgoliul vostru e rănit. Dacă nu faceți treaba aceasta, pentru mulți care sunteți într-o cunoaștere de câteva săptămâni sau luni, va fi o ruptură violentă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionul are soarele, cartea cea mai puternică. La semnificație generală, înseamnă fericire și reușită. Vă veți afirma, vă vor fi recunoscute toate meritele, veți clarifica fericit o situație destul de ambiguă. Dați dovadă în săptămâna următoare de multă vitalitate şi aveți succes în tot ceea ce faceți, iar creativitatea voastră e la cote înalte.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Are cartea 17 care este pârâu. Râul, de multe ori, poate să prezinte o carte negativă care sugerează să lăsați iluziile și reaua credință undeva, pentru că pe voi, care ați dat dovadă de așa ceva, vă paște un abandon sau o trădare. Deocamdată sunteți prizonierul unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Are cartea 18, galben. Înseamnă renaștere, reînnoire, sens benefic al lucrurilor. Te simți bine cu tot ceea ce faci, ai libertate de mișcare, de acțiune, te salvezi dintr-o situație dificilă datorită minții tale istețe. Vei primi vești și te vei bucura de întoarcerea cuiva care a fost într-o călătorie mică.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsătorul are 11, carte instabilă, când bună, când rea, ca și săptămâna următoare. Simbolizează pentru voi pe o parte pasiunea și sentimentele exclusive și, pe cealaltă parte, posesivitate, gelozie, duritate și pierdere de bani, a spus numerologul la Adevăruri ascunse.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peștii au parte de cosmos, care este o carte excelentă, poate cea mai bună din tot pachetul de cărți. Simbolizează reușita voastră și este momentul când orice ați întreprinde, veți reuși. Reușita va fi una excepțională, dar aveți parte și de un deznodământ fericit al unei situații din săptămână sau luna anterioară care nu-și găsea rezolvarea.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se schimbă regulile ITP. Vehiculele trebuie inspectate în fiecare an
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Crin Antonescu despre tensiunile PNL-PSD: „O piesă de teatru electoral”
MediaFlux
A DOUA MAJORARE A PENSIILOR! ȘEFUL Casei de PENSII a confirmat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...