Cosmin Natanticu, dezvăluiri șocante despre abuzurile din copilărie. Ce bătăi a luat juratul de la iUmor: „Îmi apare în fața ochilor taică-miu cu palma lui cea grea”

Cosmin Natanticu este jurat la celebra emisiune iUmor, dar și un comediant de succes. Acesta a oferit detalii despre copilăria lui, despre cum era pedepsit atunci când făcea vreo trăznaie, dar și cum vede el ideea de parenting.
Alina Costache
23 oct. 2023, 22:17
Cosmin Natanticu, dezvăluiri șocante despre abuzurile din copilărie. Ce bătăi a luat juratul de la iUmor: „Îmi apare în fața ochilor taică-miu cu palma lui cea grea”
Cosmin Natanticu, dezvăluiri șocante despre abuzurile din copilărie. Ce bătăi a luat juratul de la iUmor: „Îmi apare în fața ochilor taică-miu cu palma lui cea grea”

Cosmin Natanticu este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți de la noi din țară, care ocupă și scaunul de jurat la celebra emisiune iUmor. Acesta a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria sa. El a trăit o copilărie plină de frumusețe, dar și una în care era foarte conștient de autoritatea tatălui său. Dacă încălca regulile, sancțiunile erau serioase și amprenta palmei tatălui său îl va marca pentru totdeauna.

Citește și: A vrut să își umfle roţile maşinii cu stingătorul de incendiu. Imaginile cu şoferul distrat au devenit virale VIDEO

Cu toate că a avut câteva întâlniri neplăcute cu palma tatălui lui de-a lungul timpului, Cosmin Natanticu nu va purta niciodată ranchiună părintelui său. Din contră, a declarat într-un interviu pentru CANCAN.RO că se va simți mereu responsabil pentru tot ce s-a întâmplat.

„Eram oaia neagră a familiei! Nu există nicio îndoială asupra acestui lucru. Știam că tatăl meu, miner de meserie, are palma grea, dar făceam tot felul de trăznăi și ca atare, primeam pedeapsa meritată!”, povestește el pentru CANCAN.RO.

El spune că timpul copilăriei sale îi oferă și azi multe bucurii, în ciuda „întâlnirilor de gradul trei” cu palmele tatălui.

„O primeam din zbor pentru ceea ce făcusem. Nici nu mai întrebam, fiindcă știam deja care e motivul. Am fost al patrulea din cei cinci copii ai casei, dar parcă am luat cea mai multă bătaie. Deși, recunosc, au existat și momente în care pedeapsa n-a mai ajuns la mine, încasând-o frații mai mari!”, adaugă Natanticu, făcând referire la experiența pe care o aplică în noul rol de tată din serialul de la Antena 1.

Cunoscutul actor, prezent azi în juriul emisiunii „iUmor” de la Antena 1, dar și în serialul „Bravo, tată!”, care tocmai a debutat la același post, spune că pe vremea vechiului regim nu se punea niciodată chestiunea discuțiilor dintre părinte și copil.

„Tata nu avea timp să vorbească cu noi. Venea de la muncă rupt de oboseală și găsea totul pregătit. Așa era în acele timpuri. Dacă făceai vreo năzbătâie trebuia să te aștepți la o palmă sau două, fiindcă altceva nu exista în program în acea vreme. Nimeni nu cred că își punea altfel problema!”, încearcă el o reconstituire rapidă a vremurilor trecute.

Însă știe că modelul patern nu e unul la care să apeleze la rândul său, în calitatea de părinte.

„Nu aș proceda la fel, în ceea ce mă privește. Dacă prin absurd vreodată copilul meu va face o mare trăznăie va avea un mare noroc, fiindcă cred că în acel moment îmi va apărea în fața ochilor taică-miu cu palma lui cea grea. Iar asta mă va face să mă opresc la timp! Am să încerc să fiu un părinte modern, care să știe să îmbine vorba bună cu lecția de viață, cu pedeapsa. Dar în niciun caz nu va fi vorba de bătaie”, susține același Cosmin Natanticu.

La cei 43 de ani, cunoscutul actor originar din Valea Jiului nu a devenit încă părinte. El și soția sa, Eliza, mult mai tânără ca el, își propun de ceva vreme să devină părinți, dar „lucrurile nu s-au legat”.

„Va ști Dumnezeu când să ne facă bucuria asta, nu am nicio îndoială! E un capitol la care ținem amândoi foarte mult. Momentan avem multe de acoperit profesional, fiindcă s-au legat mai multe în ultima vreme, dar nu am renunțat la ideea de a deveni părinți, în niciun caz!”, conchide capul familiei Natanticu.

Citește și: Gina Pistol, dezvăluiri în lacrimi despre cel mai dificil moment din viața ei: „Era agresivă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care a rupt topurile și a adunat zeci de milioane de vizualizări la scurt timp după lansare. E primul în trending și are o poveste tumultoasă
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Matilda Pascal Cojocărița, tarife accesibile. Cât costă să cânte la o nuntă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Condamnare pentru furtul a 3 camere de supraveghere în Alba
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!