Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Zodia care va da lovitura pe plan financiar, primeşte totul!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 23-29 octombrie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.
Irina Dumitrescu
24 oct. 2023, 07:00
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Zodia care va da lovitura pe plan financiar, primeşte totul!

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop bani si succes SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poti cheltui pe o achizitie majora la care ai visat demult cum ar fi o masina noua sau o locuinta noua. Asteapta-te la un sentiment de incantare la munca pentru ca poti fi cel ales sa te ocupi de un subiect important. Sefii te considera persoana cea mai potrivita si au cuvinte de lauda la adresa ta. Sinceritatea si abilitatile tale te ajuta mereu sa reusesti. Daca esti un antreprenor, poti avansa cu succes in relatia cu un client important, poate chiar ai si calatorii in legatura cu aceasta afacere. O stare instabila financiara ii poate descuraja pe cei singuri sa isi caute o relatie pe termen lung.

Relatia Scorpionului cu banii:
Scorpionii au o relatie buna cu banii dar nu pentru ca ar fi buni la a-i economisi. Sunt buni sa gaseasca tot felul de scheme care functioneaza prin care au bani, de la dealuri mici la investitii de termen lung care aduc dividende incredibile. Scorpionii stiu cum functioneaza acest circuit al banilor, deci este destul de usor pentru ei sa gestioneze relatia cu ei. Este ciudat pentru multi cum reusesc Scorpionii sa stie cum sa isi investeasca banii ca pana la urma sa aiba mereu si sa nu ramana fara ei.

Horoscop BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astrele nu iti sunt favorabile pe planul banilor, fapt ce te face nelinistit. Daca esti om de afaceri, va trebui sa te multumesti cu castiguri minore deocamdata. Soarele este acum in Scorpion si in casa ta a patra. Toate acestea activeaza zonele ce tin de munca, familie, casa si inima. Poti avea presiuni si lume care trage de tine iar acest aspect astral te face sa muncesti foarte mult. Vei fi motivat sa obtii succesul si sa tii capul sus.

Cristina Demetrescu știe ce zodii termină în trombă luna octombrie. Nu există bariere, iar norocul vine ca un tsunami
Relatia Sagetatorului cu banii:
Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Horoscop bani si succes CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu sunt in planul astral castiguri majore financiare, dar nici nu vei avea parte de pierderi sau blocaje la bani. Poti avea o stare de neliniste, fiind nesigur pe ce directie sa o apuci. Incearca sa nu fortezi lucrurile, altfel vei ajunge sa faci greseli. Activitatile de fiecare zi pot fi zadarnicite de amanari si perturbari neasteptate. La serviciu poti avea mai multa treaba si agitatie decat normal. Paseste cu prudenta, mai ales cand este vorba de clienti sau posibili rivali.

Horoscop Minerva, urzeala astrelor: Eclipsa parţială de Lună afectează zodiile. Cine va fi înşelat, cine pierde proprietăţi, cine ajunge la medic

Relatia Capricornului cu banii :
Capricornii sunt nascuti sa faca bugete si sunt extrem de atenti cu banii lor. Sunt foarte muncitori, practici si focusati. Unul din scopurile lor majore este sa fie in siguranta financiara si incep devreme in viata sa munceasca pentru acest deziderat. Sunt foarte buni sa economiseasca, nu inteleg conceptul de a cumpara impulsiv si sunt intelepti cu orice cumparatura. Capricornii vor deraia de la acest mod de a fi uneori pentru ca le place luxul si produsele ce reflecta rodul muncii lor. Dar daca e vorba de un lucru scump, Capricornii vor pune bani deoparte si vor face un buget pentru el pana sa il cumpere, chiar daca au deja banii respectivi.

Horoscop saptamanal BANI VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

De la inceputul saptamanii, vei avea un sentiment de urgenta si nerabdare fortandu-te poate sa iei decizii in graba. Poti fi confuz de aceea trebuie sa fii atent si sa eviti sa iei acum orice decizie majora. In afaceri, uita-te dupa dealuri mai mari si mai bune. Daca ai un partener de afaceri, asteapta-te la mici neintelegeri. Toate tranzactiile si contractele trebuie sa fie foarte clare fata de el.

Relatia Varsatorului cu banii :

Multi din banii Varsatorilor se duc pe cauze caritabile, ceea ce este fantastic pentru ca au tendinta de a fi antreprenori de geniu iar investitia in afacerile lor ce aduc bine oamenilor si noi directii pentru viitorul omenirii este o forma de act de caritate si contributie. Sunt ambitiosi, brilianti si foarte muncitori. Ei sunt cei ce inoveaza si fac viata sa fie mai buna si mai usoara. Varsatorii fac multi bani si fac mult bine cu ei. Nu ar putea dormi noaptea daca nu ar da inapoi omenirii o parte din banii ce vin spre ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!