Povestea neștiută din viața Natașei Raab. Motivul pentru care ea și Val Guțul nu au reușit niciodată să aibă copii

Foarte puțină lume știe care este, de fapt, motivul pentru care Natașa Raab nu a reușit niciodată să aibă copii. Aceasta a fost căsătorită cu medicul Val Guțul, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 38 de ani.
Alina Costache
24 oct. 2023, 16:26
Povestea neștiută din viața Natașei Raab. Motivul pentru care ea  și Val Guțul nu au reușit niciodată să aibă copii
Povestea neștiută din viața Natașei Raab. Motivul pentru care ea și Val Guțul nu au reușit niciodată să aibă copii

Moartea actriței Natașa Raab a întristat o țară întreagă. Celebra actriță a trecut în neființă, după ce a pierdut lupta cu o boală extrem de chinuitoare. Aceasta suferea de Parkinson, iar în ultima vreme s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii „Coanei Chiva” nu au mai auzit de multă vreme de femeia care ne făcut zilele mai frumoase cu producțiile la care a participat. Foarte puțină lume știe de ce suferințe a avut parte artista de-a lungul vieții. În urmă cu câțiva an, soțul Natașei Raab s-a stins din viață, lăsând în urmă o profundă suferință. Acum, actrița a murit după ce tot o boală necruțătoare a răpus-o.

Citește și: Admitere şcoli militare 2023. Câte locuri sunt scoase la concurs la specialitatea militară „sanitar”. Care sunt criteriile de recrutare

„Soţul meu iubit şi cu mine în zilele de pe urmă. El de ce s-a dus fără mine, că doar n-avea decât 66 de ani?! Şi eu ce mă fac acum?! L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, spunea la vremea aceea Natașa, potrivit click!.

Din păcate, Parkinson-ul nu a fost singura problemă medicală cu care Natașa Raab a fost nevoită să se lupte. Cu mai mulți ani de zile în urmă, actrița a primit un diagnostic dureros. La momentul respectiv, cu ajutorul lui Dumnezeu și al medicilor, ea a reușit să se vindece. Totuși, aceasta a fost cauza principală din cauza căreia Natașa Raab nu a reușit să facă niciun moștenitor, lucru pe care l-a regretat până în ultima clipă de viață.

„Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l „prosteşti” să facă ce vrei tu. El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa în 2017, la „Premiile Gopo”.

După ce a fost lovită de boala Parkinson în 2020, boală care a afectat-o și a avansat extrem de rapid, Natașa Raab nu-și mai vedea rostul pe lume. Actrița regreta extrem de mult din cauza faptului că nu mai poate fi în fața publicului său, pe scenă, dorindu-și să plece curând la soțul său, în Ceruri. Aceasta se simțea extrem de neputincioasă și era conștientă de modul agresiv în care evoluează boala.

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”, mai spunea ea în trecut.

Citește și: Laurette s-a împăcat cu fotbalistul Magaye Gueye. Primele declarații: „Decât să ne chinuim, mai bine ne iubim”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion exclude susținerea pentru Ciucă, Ciolacu sau Geoană în turul al doilea al prezidențialelor
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!