Cum se poartă corect un trening bărbătesc

Treningul face parte din categoria articolelor sportive, fiind compus din două piese confortabile, pantaloni şi bluză, fabricate din fibre care permit libertate de mişcare şi oferă confort la nivelul pielii. Preferat, iniţial, pe durata antrenamentelor sportive, treningul se bucură astăzi de o mare apreciere în rândul celor care preferă ţinutele comode şi degajate, incluzându-l cu mare succes chiar şi în outfit-urile de stradă.
Alina Costache
24 oct. 2023, 17:07
Cum se poartă corect un trening bărbătesc

Destinaţia principală a unui trening bărbătesc

Brand-urile celebre din lumea sporturilor, precum şi creatorii renumiţi din lumea modei, ies la rampă, an de an, cu unele dintre cele mai sofisticate şi îmbunătăţite modele de treninguri pentru bărbaţi. Piaţa de specialitate îşi întâmpină pasionaţii de ţinute degajate, cu o paletă foarte amplă de modele, astfel că recomandările design-erilor vestimentari de a include treningul în cât mai multe outfit-uri, vor fi uşor de urmat.

Principala destinaţie a unui trening Hugo Boss bărbătesc va rămâne tot cea sportivă. Calitatea ireproşabilă a materialelor, croiala lejeră şi funcţionalitatea sporită, vor fi caracteristicile care vor contribui la executarea corectă a exerciţiilor fizice, dar şi la menţinerea confortului corporal termic şi a nivelului normal de umiditate la nivelul pielii. Gama amplă de modele şi culori, vor ajuta la conceperea unui echipament sportiv foarte modern, alături de perechea de sneakers potrivită sportului practicat, dar şi de accesoriile specifice, geantă de sport, şapcă sau mănuşi de protecţie pentru palme.

Treningul bărbătesc, în ţinutele urbane 

Ieşind din sfera strict sportivă, fiecare bărbat poate alege să includă treningul preferat, chiar şi într-o ţinută de stradă. Optând pentru trening ca piesă principală, outfit-ul dobândeşte o abordare lejeră şi degajată, incluzându-se în stiluri precum casual, streetwear, effortless, chiar şi office, atunci când se permite un dress-code relaxat şi mai puţin strict.

Contextele în care un bărbat are nevoie de un look relaxat şi confortabil, sunt multe, astfel că atunci când se doreşte o ţinută potrivită unei călătorii lungi cu maşina sau avionul, treningul poate fi alegerea ideală. Purtat peste un  tricou basic şi o pereche de boxeri pentru bărbaţi de pe MODIVO.ro, împreună cu o vestă din fâş sau o jachetă impermeabilă, accesorizat cu o pereche de sneakers şi un rucsac sport, treningul creează un look perfect atunci când se pleacă la un drum lung. De asemenea, este ţinuta potrivită ieşirilor cu cei mici în parc, sesiunilor de  cumpărături sau mersului pe jos pe străzile oraşului.

Treningul poate fi mai îndrăzneţ decât atât, astfel că un model într-o cromatică energică, purtat cu o jachetă din piele puternic accesorizată şi cu încălţăminte sofisticată, poate forma un look urban-casual sau effortless foarte original, potrivit ieşirilor cu prietenii în club sau unui eveniment monden organizat în aer liber. Munca de birou poate fi foarte obositoare, iar rolul ţinutei devine esenţial pentru confortul fiecăruia. O ţinută office plăcută, se poate realiza purtând un trening negru cu pantaloni drepţi, alături de o helancă în tonuri neutre. Se vor adăuga pantofi sport negri şi un rucsac din piele.

Accesorizarea ţinutelor lejere

Ţinuta din care face parte un trening, va fi mult mai plăcută şi confortabilă dacă se alege şi o pereche de boxeri bărbăteşti de pe MODIVO.ro, moderni şi comozi, cu un design îndrăzneţ şi original. De asemenea, confortul va fi sporit şi de un tricou basic din bumbac, de şosetele comode care oferă ventilaţie la nivelul tălpii, dar şi de accesorii precum şepci, mănuşi sau o căciulă pe timpul iernii.

 

 

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
Capital.ro
Ordinul UE care intră în vigoare în toate statele. România e obligată. Se aplică din 1 ianuarie
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
Bani mai mulţi pentru români! Când intră pe card prima
Adevarul
Putin vrea să vină în Turcia însoțit de propriile sale avioane de luptă. Erdogan l-a refuzat
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Pensiile recalculate greșit. Se mai dau banii? Anunțul oficial
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mesaj i-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu nurorii sale, chiar înainte să fie găsită fără suflare. Ți se face pielea de găină! 😲
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită
Capital.ro
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Primul pasaj pietonal subteran din Buftea va fi construit
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...