Dragoș Bucur, momente grele pe platoul de filmare: „Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi”

Dragoș Bucur, protagonistul filmului „Încă două lozuri”, care va intra în cinematografe la finalul lunii, a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre provocările pe care le-a întâmpinat la filmarea lungmetrajului.
Alina Costache
24 oct. 2023, 19:34
Dragoș Bucur, momente grele pe platoul de filmare:

„Încă două lozuri” e continuarea comediei „Două lozuri”, lansată în 2016. „Am încercat ca anumite secvenţe să fie filmate în aceleaşi locuri folosite acum opt ani pentru filmul «Două Lozuri»”, a povestit Dragoş Bucur, în exclusivitate pentru Paginademedia.

În noua producție regizată de Paul Negoescu apar, în rolurile principale, Dragoş Bucur („Poveste de dragoste”, „Urma”), Dorian Boguţă („Ruxx”, „Maria, Regina României”) şi Alexandru Papadopol („Libertate”, „Numai iubirea”).

Citește și Doina Teodoru rupe tăcerea după ce iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a fost dat afară de la Chefi la cuțite. „Va fi văzut în continuare”

„Cred că cinematografia ar pierde dacă Sile ar evolua, este un personaj naiv şi credul, aur pentru comedie”, a spus Dragoş despre personajul pe care îl interpetează în acest nou film.

Dragoș Bucur a dezvăluit care au fost cele mai grele secvențe pe care le-a avut de filmat.

Cât despre cele mai grele secvenţe, actorul spune că acestea au fost cele filmate în Slatina, din cauza unei crize de rinichi pe care a avut-o în acea perioadă:

„Pentru mine, cele mai grele secvenţe din film au fost cele filmate la Slatina. Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi… Cine a avut vreodată pietre la rinichi, înţelege la ce mă refer când spun greu. A fost foarte greu, noroc cu ţuica băieţilor de la props (recuzită, n.r.), care a deschis calea pietrelor către canalizare”, a spus actorul.

„Provocator a fost să nu râd la toate glumele şi improvizaţiile colegilor mei, mai ales la monologul complet improvizat al lui Mihai Bobonete. Îşi propusese să facă reclamă în film brutăriei mele şi a scos ce era mai bun în el pentru asta, tot monologul fiind centrat pe asta. Problema este că la câteva săptămâni după filmare, am schimbat numele brutăriei din Tănţica (aşa cum îi spune el în film) în Patiferia. Bobonete mi-a cerut să refilmam secvenţa, dar l-am refuzat”, a adăugat Dragoș Bucur.

Citește și Răzvan Fodor, surprins în ipostaze fierbinți cu o blondă celebră: „Cele mai mișto două minute din viața mea!”

Actorul a mai spus că cei care nu au văzut primul film, Două Lozuri, nu e necesar să-l vizioneze înainte de partea a doua.

„„Încă două lozuri” este un film de sine stătător, poate fi văzut fără probleme de cei care nu au apucat încă să vadă primul film. Cei care au văzut însă şi „Două lozuri” vor veni la noul film… mai încălziţi şi mai ataşaţi de cei trei prieteni Sile, Dinel şi Pompiliu”.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Pleacă de la Acces Direct. Demisia anului în televiziune
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Rebelii houthi din Yemen vor continua să atace Israelul fără a respecta nicio regulă de angajament
MediaFlux
JOE BIDEN S-A RETRAS! Răsturnare totală în SUA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'