Cum își educă Dan Bursuc copiii. „Tăticul maneliștilor” le este alături necondiționat: „Nu vreau să fie speriați, le sunt prieten”

Cunoscutul impresar este mână de fier nu doar în lumea manelelor, ci și în propria familie. El își educă cei doi copii cu mult drag, încercând să le fie atât prieten, cât și părinte.
Alina Costache
24 oct. 2023, 23:14
Cum își educă Dan Bursuc copiii. „Tăticul maneliștilor” le este alături necondiționat: „Nu vreau să fie speriați, le sunt prieten”
Cum își educă Dan Bursuc copiii. „Tăticul maneliștilor” le este alături necondiționat: „Nu vreau să fie speriați, le sunt prieten”

Dan Bursuc vorbește despre felul în care își educă copiii, cum gestionează situațiile limită și ce rol are soția acestuia în creșterea celor mici. „Tăticul maneliștilor” mărturisește și cum gestionează finanțele, dar și ce sfaturi îi dă fiului adolescent, atunci când vine vorba de fete.

Citește și: Se lasă cu vărsare de sânge în lumea maneliștilor! Dan Bursuc vrea să îl lichideze pe fostul iubit al fiicei sale: „A pus 50.000 de euro pe capul meu”

Cum își educă Dan Bursuc cei doi copii

Cunoscutul impresar, pe numele său real Daniel Paraschiv, a avut un rol important în afirmarea cântăreților precum Florin Salam, Sorin Copilul de Aur și Laura Vass. Dan Bursuc și-a început cariera ca și clarinetist, iar mai apoi a devenit compozitor, producător muzical, șef de orchestră și impresar.

Dan Bursuc are doi copii pe Adriana și Leno, pe care îi iubește și sprijină necondiționat. Impresarul a dezvăluit care este metoda lui prin care își educă copii și cum își împarte responsabilitățile cu soția lui. Artistul nu vrea să își crească copiii cu frică, ci să le fie prieten și să aibă încredere în el în orice privință.

„Eu trebui să îmi sprijin copiii în orice situație, din orice punct de vedere. Orice greșeală ar face copiii mei, trebuie să fiu lângă ei și să îi sprijin în situațiile cele mai dificile. Orice părinte își dorește ca, copilul său să fie cel mai bine. Eu le-am spus întodeauna: eu sunt prietenul vostru cel mai bun, iar cu mine trebuie să împărtășiți și bune și rele. Eu sunt prietenul vostru care vă ajut să depășiți lucrurile rele, le împărtășim și pe cele bune. În orice situație, din orice poziție, un tată trebuie să fie lângă copilul lui. Eu și soția mea ne împărțim rolurile, în anumite situații sunt eu puțin mai dur, mai exigent, următoarea zi este ea. Împreună facem o echipă pentru a ne bucura de educația copiilor noștrii. Nu am să îi urmaresc niciodată, nu vreau ca, copii mei să crească cu frică sau spaimă. Nu vreau să fie timorați, eu le spun ce este bun, ei aleg”, a declarat dan Bursuc pentru Spynews.ro.

Dan Bursuc mărturisește că vrea să le fie prieten și sprijin copiilor săi și nu îi condiționează atunci când vine vorba de bani. În ceea ce privește maturizarea, impresarul nu vrea să fie făcut de râs, astfel că are grijă ca fiul lui să se prezinte în cea mai bună ipostază la o întâlnire amoroasă.

„Eu vreau să fiu prieten cu copiii mei, vreau să gasesc modalitatea de a îi apropia. Nu vreau ca în fața mea să pară sfinți, iar după… Băiatul a crescut, îi cer să îmi arate fetele cu care se vede. Îmi mai arată, îmi cere sfatul. I-am spus: să nu cumva să mă faci de răs, să spună fetele, umblu cu băiatul lui Bursuc și nu are 2 poli în buzunar. Nu îl condiționez când îi dau bani, are 16 ani. Făceam lucrurile acestea cănd era mic, îl condiționam la note. La 16 ani deja nu mai merge. Îi dau bani să se distreze, și îi spun că vreau să aud și eu lucruri bune despre el. De la această vârstă trebuie să te mulțumești pe tine”, a mai declarat Dan Bursuc.

Citește și: Scandal monstru în lumea manelelor! Florin Salam îl aruncă în aer pe Dan Bursuc! “Băi drogatule! Jură-te acum că nu umbli cu droguri la tine! Vezi că io iau 5.000 pe oră!”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?