De la prinț, la cerșetor! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu. Imagini cu un puternic impact emoțional

În ultimele zile, numele lui Irinel Columbeanu a fost pe buzele tuturor românilor, mai ales după ce au apărut primele imagini cu fostul milionar, ajuns la sapă de lemn, cazat într-un azil de bătrâni de lângă București. Fostul rege de la Izvorani care cândva întorcea cu lopata miile de euro, a ajuns astăzi să trăiască din mila lui Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, care împreună cu Serghei Mizil a organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube.
Alina Costache
25 oct. 2023, 20:47
De la prinț, la cerșetor! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu. Imagini cu un puternic impact emoțional
De la prinț, la cerșetor! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu.

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu. Banii donaţi de români urmează să ajungă la Irinel Columbeanu, cazat la respectivul cămin de bătrâni pentru a-l ajuta să aibă în continuare un acoperiș deasupra capului.

Citește și Zoltan Nagy îl demască pe Irinel Columbeanu. Ce a aflat după vizita la azil: „Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia”

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu

De aproape două săptămâni, Irinel Columbeanu se află la azilul deţinut de Ioan Cassian. Pe vremuri, își vizita tatăl care locuia la același azil unde astăzi stă şi el, dar care acum este foarte costisitor având în vedere pensia pe care o are.

Irinel Columbeanu are o pensie de 1.900 de lei însă această sumă nu îi ajunge să își plătească cazarea la azil care costă lunar 7.000 de lei.

Așa că Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti și Serghei Mizil au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube.

Ce le-a atras atenția internauților este starea degradantă în care se află Irinel Columbeanu, cel care în urmă cu câțiva ani era văzut frecventând cele mai selecte localuri din Capitală.

În imaginile de pe YouTube, Irinel Columbeanu apare stingher într-un colț, iar la un moment dat, este acoperit cu o pătură. De foarte multe ori, fostul milionar pare distras de la discuții și se uită în gol.

Cât despre traiul la azil, Irinel Columbeanu a spus că este mulţumit și că este bucuros că primește și vizite. Oana, fosta iubită care e cu 40 de ani mai mică decât el, l-a vizitat, la fel și câțiva prieteni care nu l-au uitat, iar unii i-au oferit și sprijin financiar.

Irinel Columbeanu a mărturisit recent că este asaltat de admiratoare chiar şi acum.

„Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: cu mare plăcere, oricine mă poate vizita! Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a declarat Irinel Columbeanu la PrimaPrima TV, în emisiunea „Exclusiv VIP” a lui Crustian Brancu.

Citește și Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. Serghei Mizil l-a taxat imediat: „O tâmpenie!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!