Ea este Ileana Cristea, femeia ucisă de contabila sinucigașă care a căzut peste ea! Familia este revoltată și cere despăgubiri uriașe

Ileana Cristea avea 60 de ani și era o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta avea un soț care o iubea enorm, dar și două fiice pe care le diviniza. De mai bine de 20 de ani lucra la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde se îndrepta în ziua în care a fost ucisă de contabila sinucigașă care s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din Capitală.
Alina Costache
27 oct. 2023, 11:42
Ea este Ileana Cristea, femeia ucisă de contabila sinucigașă care a căzut peste ea! Familia este revoltată și cere despăgubiri uriașe
Ea este Ileana Cristea, femeia ucisă de contabila sinucigașă care a căzut peste ea!

Ea este Ileana Cristea, femeia ucisă de contabila sinucigașă care a căzut peste ea! În ziua cumplitei tragedii, Ileana Cristea nici nu bănuia ce avea să se întâmple.

Citește și Femeia peste care a căzut sinucigașa de la Unirii a murit la spital

Ea este Ileana Cristea, femeia ucisă de contabila sinucigașă care a căzut peste ea!

Ileana Cristea era economistă și de foarte mulți ani locuia pe același etaj, unde lucra și contabila sinucigașă care i-a luat viața.

Ca de obicei femeia a ieșit din bloc și se îndrepta spre stația de autobuz, unde, din păcate, nu a mai ajuns pentru că a fost lovită din senin de trupul femeii de 43 de ani care a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul cinci.

Medicii au încercat din răsputeri să o salveze pe femeia în vârstă de 60 de ani care a stat în sala de operație timp de cinci ore, însă trupul acesteia a cedat din cauza rănilor extrem de grave pe care le avea. Aceasta a lăsat în urmă un soț și două fiice.

Vestea morții Ilenei Cristea a căzut ca un trăsnet peste familia, colegii și prietenii săi care vor să se facă dreptate.

Mai mult, familia îndoliată cere despăgubiri uriașe de la contabila sinucigașă.

În urma acestei tragedii, oamenii legii au deschis un dosar penal, iar contabila sinucigașă în vârstă de 43 de ani va fi cercetată pentru omor cu intenție indirectă.

Din cauza șocului și depresiei de care suferă, femeia nu a fost audiată după tragedie și este posibil ca aceasta să fie internată într-o clinică de psihiatrie.

Vă reamintim că o femeie în vârstă de 43 de ani s-a aruncat miercuri dimineață de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nr 15, din centrul Capitalei. Doar că aceasta a căzut peste o altă femeie în vârstă de 60 de ani care trecea pe trotuarul de lângă bloc. Ambele femei au fost rănite, însă cel mai grav era femeia de 60 de ani.

”La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citește și O bătrânică a trecut prin clipe de groază după ce o femeie a căzut peste ea dintr-un bloc din Capitală

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Condimentul care stimulează metabolismul și accelerează digestia, recomandat de Mihaela Bilic: „Merge și cu carne și cu pește și cu legume și cu orez”
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Decizia autorităților: Accesul va fi restricționat
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT! Imagini de INFARCT cu vedeta fără haine, niciodată NU ai văzut-o așa
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Piersici la grătar cu înghețată. O rețetă fabuloasă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris: Finala la 100m liber cu David Popovici în prim-plan
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?