Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă. Cum l-a umilit artista pe colegul său de breaslă

Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă. Artistul, membru al Ansamblului Constantin Tănase, s-a arătat a fi extrem de enervat în urmă cu ceva timp că nu este avansat în funcție de o perioadă lungă de timp, în contextul în care notorietatea sa este una extrem de mare, în România.
Alina Costache
27 oct. 2023, 16:46
Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă. Cum l-a umilit artista pe colegul său de breaslă
Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă

Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă. Acum, se pare că interpretului de muzică populară i s-a solicitat să dea un examen, pentru a primi această promovare pe care și-o dorește, lucru care l-a înfuriat și mai tare pe acesta.

Citește și: Constantin Enceanu, prăbuşit de durere. Artistul traversează momente cumplite: „S-a rupt ceva din mine. Am început să urlu”

Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă

Am avut examen de capacitate, după o experiență de atâția ani. E legal așa ceva, toate probele au fost orale. Cu o comisie formată din 4-5 membri. De regulă sunt din instituția respectivă, dar doamna manager a vrut să fie altceva. La mine cei din comisie au fost de la Teatrul Liric și de la Filarmonica

Fără lipsă de modestie, nimeni dintre aceștia nu are numele meu. Dar oamenii au fost ok. Le-am cântat o doină, le-am spus ceva despre zona mea folclorică. Lucruri pe care le știau și fără să mă pună să le fac. La prima vedere, m-au pus să descifrez un solfegiu și ceva despre regulamentul de ordine interioară. Pe care eu, ca și manager fiind, acum câțiva ani, îl știam vrând-nevrând. Dar probabil a fost o ambiție a doamnei manager. Altfel nu-mi explic.

Asta m-a iritat și pe mine. Totuși, dacă la nivel de țară, fără lipsă de modestie, sunt cotat printre cei mai bun artiști din țară, pentru ce a fost nevoie și de așa ceva? Le-am și spus, hai să punem agendele pe masă, să vedem ce și cum. Dar asta e. A fost o etapă pe care am depășit-o cu bine”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Cancan.ro.

În final, artistul nu știe ce are de împărțit colega sa de breaslă cu el, însă, spune el, tot ce și-a dorit este să-i fie recunoscute meritele profesionale. „Întrebați-o pe dânsa ce are cu mine. Nu comentez faptele altora. Important e că totul se termină cu bine. Sunt prins acum cu festivalul Maria Tănase și nu am avut timp să discut cu avocatul ce voi face acum cu procesul pe care l-am deschis. Depinde de mine.

Dar eu nu am vrut altceva decât să mi se recunoască drepturile, banii nu mă interesează, mi i-a dat Dumnezeu când nu am crezut. Era vorba de un drept de-al meu care voiam să fie recunoscut criptic”, a continuat el.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!