Lidia Fecioru, soluția de cum să faci petele albe să dispară de pe piele: „Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă”

Lidia Fecioru a explicat care e soluția prin care poți să scapi de petele albe de pe piele, în caz că te confrunți cu vitiligo.
Filip Stan
31 oct. 2023, 09:08
Lidia Fecioru, soluția de cum să faci petele albe să dispară de pe piele:

Lidia Fecioru a dezvăluit o rețetă extrem de benefică pentru persoanele care se confruntă cu vitiligo, petele albe de pe piele. E o problemă care nu are tratament prin care petele să dispară complet, însă bioenergoterapeutul a spus, la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, că există, totuși, o soluție prin care petele pot fi atenuate.

„Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă. Luăm două nuci uscate și le punem pe jar, le lăsăm să ardă până se fac ca un cărbune. După aceea, le lăsăm să se răcească și le zdrobim până se fac pulbere. Peste această pulbere adăugăm câteva picături de ulei de măsline și amestecăm până obținem un amestec asemănător cu o cremă subțire. Folosim acest amestec pentru a ne unge pe zonele de piele care ne deranjează”, a spus Lidia Fecioru pentru persoanele care suferă de vitiligo.

Citește și Rețeta de varză murată a lui Radu Anton Roman. Secretele dezvăluite de bucătar pentru un gust nemaipomenit

Lidia Fecioru a vorbit și despre obiceiurile românilor dimineața, care nu are beneficii deloc pentru sănătate. E vorba despre îndulcirea cafelei cu miere, zahăr brun sau îndulcitori, lucru strict interzis.

„Toți medicii spun: nu puneți mierea în ceaiul fierbinte, nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul… problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și Alimentul minune care protejează ficatul și creierul. Lidia Fecioru îl consideră indispensabil: „Avem nevoie de el”

Mulți tineri ajung să aibă probleme grave de sănătate și chiar să facă diabet la 30-35 de ani din cauza alimentației.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne-a mai declarat Lidia Fecioru.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!