Cum a dat lovitura o româncă în Italia! Afacerea care i-a adus bani în conturi și satisfacție sufletească: „Va crește și mai mult”

Calea antreprenoriatului nu este tocmai ușoară, însă odată ce lucrurile încep să meargă satisfacțiile sunt uriașe. Acest lucru poate fi confirmat de o româncă, care a dost lovitura în Italia, cu o afacere la care puțină lume s-ar aștepta.
Alina Costache
31 oct. 2023, 09:41
Cum a dat lovitura o româncă în Italia! Afacerea care i-a adus bani în conturi și satisfacție sufletească: „Va crește și mai mult”
Cum a dat lovitura o româncă în Italia! Afacerea care i-a adus bani în conturi și satisfacție sufletească: „Va crește și mai mult”

Mihaela Dinică, o româncă în vârstă de 36 de ani, a ales să se stabilească în Monteriggioni, un oraș din provincia Siena, Italia, cu câțiva ani în urmă. Deși și-a desfășurat activitatea într-o fabrică o bună perioadă de timp, ea a hotărât să-și pornească propria afacere. Relatată pentru prima dată de publicația italiană Il Fatto Quotidiano, povestea Mihaelei a devenit un exemplu de succes și în presa din Suedia.

Citește și: Povestea impresionantă a lui Niculae. Bărbatul doarme pe străzi în Italia și are nevoie de ajutor: „Iarna se apropie și am probleme de sănătate”

Născută în România, Mihaela a luat decizia de a se muta în Italia cu două decenii în urmă. După ce a muncit în industrie pentru mai mulți ani, a luat decizia de a o apuca pe calea antreprenoriatului. Mai exact, Mihaela a pus bazele unei ferme după ce perioada de izolare din timpul pandemiei de Covid-19 s-a încheiat.

„Am început afacerea imediat ce s-a încheiat izolarea, cumpărând animalele și echipamentul, ajutată doar de familia mea”. Familia ei i-a sărit mereu în ajutor. Ea își dorește să fie un model pentru toate femeile.

„Sper să fiu un exemplu pentru mulți, mai ales pentru femei”, a declarat românca stabilită în Italia, potrivit Știri Diaspora.

Românca a mărturisit că principalul obstacol pe care a trebuit să îl depășească a fost cel de ordin financiar. „Sprijinul vine doar de la companiile mari”, a spus ea.

Povestea Mihaelei este una impresionantă, tocmai pentru că arată cât de departe în viață te poate duce ambiția. Femeia a început să lucreze la vârsta de 18 ani. În prezent, ferma pe care a deschis-o Mihaela se întinde pe o suprafață de zece hectare și are peste 300 de animale, printre care 200 de găini, un cal, doi măgari, rațe, prepelițe și păuni.

”Să lucrezi printre animale este un lucru frumos”, a mai spus românca.

Pe viitor, Mihaela își dorește să colaboreze cu alți fermieri și are de gând să crească numărul de animale.

„Sunt convinsă că în următorii ani oamenii se vor întoarce la munca pământului ca în trecut. Iar numărul celor care vor face această alegere va crește și mai mult. Animalele dau uneori mai multă dragoste și satisfacție decât oamenii”, a mai spus românca.

Citește și: Povestea de succes a unui român care a emigrat în Italia. A devenit directorul unui spa dintr-un prestigios hotel de lux din Roma

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul ieftin din Europa perfect pentru pensionari în vacanța de vară. Are peisaje superbe, dar și activități interesante
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Lansarea proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!