Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a rămas fără avere și s-a mutat la azil. Mai mult, fostul milionar a început să se confrunte și cu probleme de sănătate. Se pare că fosta lui soție, Monica Gabor, nu îl ajută financiar pe tatăl fiicei sale și a fost nevoit să ceară ajutor.
Alina Costache
31 oct. 2023, 23:23
Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu:
Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu

Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu. Vedeta, om de afaceri și fostă profesoară de matematică, a răbufnit și a avut un îndemn pentru toți românii, vizavi de subiectele momentului în showbiz.

Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn.

Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă!”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.ro.

Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu

Cât despre situația financiară a lui Irinel Columbeanu, Monica Tatoiu a avut unele lucruri de menționat, amintind faptul că acesta a moștenit o avere considerabilă de la părinții săi, pe care ar fi gestionat-o prost.

Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate (n. red.: face aluzia la epoleții și cercurile în care s-ar fi învârtit tatăl lui Irinel), înțelegi ce spun”, a mai zis Monica Tatoiu.

Citește și: Monica Tatoiu a divorțat de primul soț după 2 ani de căsătorie. Ce îi făcea bărbatul: „Nu mi-a zis decât după ce am divorțat”

Monica Tatoiu enervată la culme de eliminarea banilor cash

Femeia de afaceri a dezvăluit că noua lege care urează să intre în vigoare în mai puțin de 24 de ore are foarte multe lacune și că cei care au făcut aceste măsuri nu au luat în calcul foarte multe detalii.

Hoțul strigă hoțul! Nu o să reușească să facă nimic pentru că românul decât ăștia care stau în birouri și vor ei să facă niște reguli. Cât de idiot poți să fii să vrei să scoți cash-ul. Imaginați-vă cade curentul, eu sunt la piață am coșul plin, să presupunem că e o pană, nu este conexiune, ce facem?

Doamna nu vinde eu nu pot să cumpăr. Nu se poate! În piață nu vii să plătești cu cardul. Lasă-i și pe ăștia să câștige cum câștigi tu la toate părăndărăturile. Nu vor să recunoască. Ei vor să stârpească corupția…. Eu care am doctoratul în matematică dacă nu e fiul meu lângă mine, eu sunt țoapă tehnică, apăs pe butonul roșu.

Aia din birouri cum pot să nu gândească, când îți vine ală să îți lucreze în grădină îi dai bani pe card, nu se poate. Ei nu sunt în stare să colecteze TVA-ul și vor să colecteze de la mine? Să fim serioși”, a declarat Monica Tatoiu.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!