Ștefania Etegan, artista cerută de soție de Ion Dolănescu pe când Maria Ciobanu era însărcinată în trei luni: „Ce zici, nu vrei să te căsătorești cu mine?”

Ștefania Etegan, o artistă din generația de aur, a dezvăluit că a fost cerută de soție de Ion Dolănescu, deși Maria Ciobanu era însărcinată în trei luni.
Alina Costache
03 nov. 2023, 22:33
Ștefania Etegan, artista cerută de soție de Ion Dolănescu pe când Maria Ciobanu era însărcinată în trei luni: „Ce zici, nu vrei să te căsătorești cu mine?”
Artista cerută de soție de Ion Dolănescu pe când Maria Ciobanu era însărcinată în trei luni

Ștefania Etegan, o artistă apreciată în epoca de aur a folclorului, face dezvăluiri uimitoare. Cariera acesteia a început odată cu cea a lui Ion Dolănescu și a Mariei Ciobanu. Cântăreața ar fi trebuie să fie cea cu care regretatul artist să formeze un cuplu pe scenă, însă, destinul a făcut ca ea să aleagă alt drum.

„Eram în București pentru o filmare în televiziune, fusese rezervat spațiu pentru mine, așa cum se făcea atunci. Mai vorbeam cu Dolănescu la telefon, prin scrisori, el a știut că în ziua aceea sunt în București. A venit la mine, la hotel, și mi-a zis că are spațiu în radio rezervat pentru a imprima o piesă și voia să merg cu el. Una din piesele cu care a mers cu Maria Ciobanu.

M-a rugat să renunț la filmare și să merg cu el să imprimăm melodia. Eu eram în dubiu, să las televiziunea, să merg cu el la radio… mă gândeam că vor zice că sunt neserioasă. Atunci i-am spus că îmi pare rău, renunț la imprimare… deși, poate că era bine. Pe undeva mi-a părut rău, a fost ok, nu am fost invidioasă, chiar m-am bucurat de succesul lor”, a mărturisit Ștefania Etegan, în podcastul lui Alexandru Pătrașcu by Imbold Media.

Citește și: Ionuț Dolănescu, Don Juanul muzicii populare românești! Cine este fiica celebrei artiste cu care a fost la un pas să se însoare. ”A avut și femei singure, dar și măritate”

Ion Dolănescu nu și-o dorea pe Ștefania doar în duete muzicale, ci și de nevastă. Regretatul artist i-a propus acesteia să se mărite cu el, chiar dacă Maria Ciobanu era deja însărcinată.

„Eram într-un turneu, el deja începuse duetele cu Maria Ciobanu. Maria Ciobanu era pe scenă iar el, cu toți artiștii, în cabină. Mă cheamă într-o parte și îmi zice: ce zici, nu vrei să te căsătorești cu mine? Nu era glumă! Și zic, de unde și până unde, tu ești cu Maria Ciobanu… ea era deja gravidă în trei luni.

Nu și nu! Nu m-a convins în niciun fel. Eu eram oricum convinsă în perioada aia că nu vreau să mă căsătoresc. Nu s-ar fi căzut din partea mea, că s-au mai întâmplat chestii d-astea între soliști, dar mi-a plăcut să respect persoana mea și cea de vis-a-vis”, a mai declarat Ștefania Etegan.

Artista a ales să-și vadă de carieră, dar și de viața personală. urmând să se căsătorească și să aibă doi copii, America devenind a doua sa casă.

Citește și: Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, înainte să moară. Ionuț Dolănescu a dezvăluit abia acum: „Îmi tot spunea să mă grăbesc”

Ion Dolănescu a luptat până când i-a cucerit inima Mariei Ciobanu și au hotărât împreună să iasă din căsniciile în care erau, pentru a fi împreună. În 1971, când au făcut nunta, Maria Ciobanu era deja însărcinată cu Ionuț Dolănescu.

„M-a cucerit datorită faptului că mi-a plăcut cum a cântat, a avut o voce extraordinară, a avut cântece frumoase și ne potriveam foarte mult amândoi. Ne spunea lumea: icoanele din casele noastre! Eram foarte iubiți. El se ținea de capul meu și eu nu voiam, s-a ținut după mine vreo 2 – 3 ani.

Aveam o colegă de la Doina Olteniei și îi zicea ei: ‘Ce are ființa asta de nu mă bagă în seamă deloc? Fă, eu dacă nu mă însor cu asta, mă omor!’. Așa s-a exprimat! Se îndrăgostise și el de mine, și eu de el, dar nu puteam pentru că eram căsătoriți amândoi. Când am făcut nunta, eram gravidă în trei luni cu Ionuț! I-am zis că vreau nuntă, dar să mi-o aducă pe Maria Lătărețu, o iubeam foarte mult”, spunea Maria Ciobanu.

Cinci ani a durat povestea lor de dragoste, după care ani de zile nu și-au mai vornit. Ionuț, fiul lor, a reușit să-i împace cu puțin timp înainte ca regretatul artist să se stingă din viață. Maria Ciobanu merge la mormântul lui Ion Dolănescu de fiecare dată când vine în România.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul ieftin din Europa perfect pentru pensionari în vacanța de vară. Are peisaje superbe, dar și activități interesante
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Lansarea proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!