Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fosta soție. Sportivul și-a refăcut viața după căsnicia eșuată: „Asta înseamnă să iubești”

Bănel Nicoliță a mers mai departe după divorțul de mama fetițelor sale. Fostul fotbalist are o nouă iubită, iar cu fosta soție are o relație cordială. Cum arată viața lui acum, între cele două femei importante?
Alina Costache
06 nov. 2023, 19:02
Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fosta soție. Sportivul și-a refăcut viața după căsnicia eșuată: „Asta înseamnă să iubești”
Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fosta soție. Sportivul și-a refăcut viața căsnicia eșuată: „Asta înseamnă să iubești”

Fostul fotbalist român Bănel Nicoliță a vorbit despre viața sa personală, subliniind că se află într-o nouă relație, după o căsnicie eșuată. El și fosta lui soție au două fetițe împreună și o relație de 12 ani în spate. Din păcate, nimic nu i-a mai făcut să rămână împreună.

Citește și: Legătura neştiută dintre Gheboasă şi Bănel Nicoliţă: „Nu m-am gândit niciodată că sunt talentat, că am ceva în plus”

Bănel Nicoliță și-a refăcut viața după divorț

Fostul fotbalist al Stelei și-a refăcut viața după divorțul de Cristina Pisică, mama fetițelor sale. Cei doi s-au despărțit în mare secret, acum doi ani, după 12 ani de relație, însă continuă să păstreze legătura pentru copiii lor. Sportivul are o nouă relație și se mândrește cu partenera lui care îl ajută și în afaceri, fiind premiat la Gala Performanței & Excelenței pentru școala lui de fotbal.

„Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Viva.ro.

Despre fosta lui parteneră de viață, Cristina, Bănel Nicoliță spune că le oferă, alături de el, o educație bună fetițelor lor, părinții fiind exemplele după care cei mici se iau în viață.

„Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi suntem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi”, a mai adăugat Bănel.

La rândul ei, Cristina Pisică a declarat  că Bănel este un tată implicat, care se interesează de copii și își respectă îndatoririle, chiar dacă iubirea dintre ei s-a stins.

„Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia”, a declarat Cristina pentru click.ro.

De ce a vrut sportivul să își ia viața

Recent, Bănel Nicoliță a mărturisit că a vrut să se sinucidă. S-a întâmplat în 2006, după ce a marcat un autogol cu Real Madrid. Echipa sa a pierdrut acel meci pe Santiago Bernabeu, în Champions League, unul dintre cei care l-au consolat atunci fiind chiar David Beckham.

„Am plâns foarte mult atunci, numai eu știu prin câte am trecut. La un moment dat voiam să mă duc cu mașina în primul stâlp. Când am ajuns la 4 dimineața, aveam un Q 7 alb, m-am dus la Constanța… Până la urmă mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut greșeala! Aveam nevoie de ieșirea cu mașina să pot să mă regăsesc. Nu mai eram eu, era momentul ăla greu și știam bă… 20 și ceva de milioane.. autogol Bănel! Nu e ușor să gestionezi momentul și la o vârstă fragedă. Dar am avut colegii lângă mine, publicul, steliștii mei adevărați… aia mi-a dat putere”, a declarat Bănel Nicoliţă în cadrul unui podcast.

Citește și: Bănel Nicoliţă face dezvăluiri şocante. Cum a fost şantajat de tatăl său: „Ce credeţi că a făcut?”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!