Angajări 2023. Se dau 1.500 de euro pe lună, plus tichete de masă şi concediu de odihnă suplimentar iarna

Salariul din construcții plătit în România cu 1500 de euro net pe lună. Se oferă tichete de masă, transport, abonament medical, zile suplimentare de concediu de odihnă. Veniturile ar putea să crească după ce Guvernul a majorat salariul minim din acest domeniu.
Filip Stan
08 nov. 2023, 09:26
Angajări 2023. Se dau 1.500 de euro pe lună, plus tichete de masă şi concediu de odihnă suplimentar iarna
Câţi bani câştigă un muncitor pe şantier în România. Care sunt salariile în Germania şi Marea Britanie

Angajări 2023. În prezent, în România, joburile în construcții revin la mare căutare, datorită majorărilor de salariu. Comparativ cu salariile de peste graniță, veniturile sunt medii, însă mulți români aleg să rămână acasă și să caute un loc de muncă în domeniu. Și când vine vorba despre construcții, angajat pe poziţia de maistru în construcţii are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Salariul din construcții plătit în România cu 1500 de euro! „Un maistru în construcţii este un profesionist cu o vastă experienţă în industria construcţiilor care are rolul de a superviza şi coordona activităţile de construcţie pe un şantier, un bun lider capabil să gestioneze toate aspectele unui proiect. Pentru acest rol, angajatorii caută candidaţi cu studii superioare finalizate şi experienţă în construcţii, experienţă în managementul echipelor şi proiectelor în construcţii. Totodată, este necesară disponibilitatea de a călători în judeţ şi în ţară pe perioada proiectelor. Oferta salarială este între 1.200 şi 1.500 euro net lunar“, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Angajări 2023. Locul de muncă are și numeroase bonusuri specifice oferite de angajator încă din prima lună. Este vorba despre: tichete de masă, transport asigurat, abonament medical, zile suplimentare de concediu de odihnă.
Angajări în armată 2023: MApN organizează o nouă sesiune de recrutare pentru posturile de REZERVIST VOLUNTAR
La ora actuală 956 de posturi vacante pentru poziţia de maistru în construcţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Satu Mare şi Braşov.

„Pentru acest rol, angajatorii caută candidaţi cu studii superioare finalizate şi experienţă în construcţii, experienţă în managementul echipelor şi proiectelor în construcţii”, continuă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Salarii majorate cu aproape 50% în construcţii, dar şi taxe

Angajări 2023. Un field services analyst câştigă între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de field services analyst are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul unui field services analyst este de a acţiona ca «ambasador» al departamentului IT şi ca interfaţă între client, ServiceDesk şi echipele de suport Tier 2 şi Tier 3 pentru toate serviciile IT. Un field services analyst furnizează soluţii pentru toate serviciile IT, incidentele conexe, cererile de servicii şi schimbări. El lucrează în strânsă colaborare cu echipele interne de suport şi cu furnizorii de servicii, asigurând gestionarea şi îndeplinirea standardelor de calitate. Candidaţii care îşi doresc un astfel de rol trebuie să deţină cunoştinţe de bază în reţelistică, de administrare a sistemului de operare Windows Microsoft Office şi experienţă în depanare hardware de bază. Salariul este între 1.100 şi 1.400 euro net“, susţine Ana Vişian, marketing manager în cadrul bestjobs.
Angajări 2023. Strategia genială a românilor să-şi crescă salariile. Cum a ajuns un angajat „de la 1.800 de lei pe lună, la 11.000”
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de vacanţă, vouchere de vacanţă, abonament clinică medicală privată şi program flexibil.

În prezent, 796 de posturi vacante pentru poziţia de field services analyst sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca şi în regim de muncă remote.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Un field services analyst furnizează soluţii pentru toate serviciile IT, incidentele conexe, cererile de servicii şi schimbări. El lucrează în strânsă colaborare cu echipele interne de suport şi cu furnizorii de servicii.

Angajări 2023: Judeţele cu cele mai mari salarii anul acesta au fost Bucureşti, cu o medie salarială netă de 5.000 de lei, apoi Timiş, Cluj, Ilfov, Iaşi, Braşov şi Sibiu.

Judeţele cu cele mai mari salarii anul acesta au fost Bucureşti, cu o medie salarială netă de 5.000 de lei; Timiş, cu 4.700 de lei; Cluj, cu 4.500 de lei; Ilfov, Iaşi, Braşov şi Sibiu cu 4.000 de lei, potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs. Cele mai mici salarii se găsesc în Caraş – Severin şi Vaslui (3.100 de lei), dar şi în judeţe precum Vâlcea, Ialomiţa şi Gorj, unde media salarială netă este de 3.200 de lei pe lună.

”Potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs, judeţele cu cele mai mari salarii anul acesta au fost Bucureşti, cu o medie salarială netă de 5.000 de lei; Timiş, cu 4.700 de lei; Cluj, cu 4.500 de lei; Ilfov, Iaşi, Braşov şi Sibiu cu 4.000 de lei. Alte judeţe în care salariul mediu net depăşeşte pragul de 3.500 de lei net sunt Bihor (3.950 de lei), Prahova (3.800 de lei), Argeş (3.800 de lei) ori Alba (3.800 de lei)”, arată platforma de recrutare.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!