Monica Tatoiu declară război „grăsuțelor” în fuste mini. „Vouă vă plac femeile cu pulpele mari?” VIDEO

Invitată într-un podcast, Monica Tatoiu și-a expus părerea sinceră despre femeile cu "pulpele mari". Afacerista nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume.
Alina Costache
08 nov. 2023, 19:49
Monica Tatoiu declară război
Monica Tatoiu declară război ,,grăsuțelor” în fuste mini: ,,Vouă vă plac femeile cu pulpele mari?” VIDEO

Monica Tatoiu a făcut anumite declarații suprinzătoare, în podcast-ul lui Viorel Grigoroiu. Vedeta a vorbit despre ipocrizia de care dă dovadă societatea din ziua de azi. De asemenea, a povestit și câteva experiențe prin  care a trecut în ultima vreme.

Citește și: Ce părere are Monica Tatoiu despre amantele soțului ei: „Lasă-l să se ducă, atât doar, să nu-i facă un copil. Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani”

Ce spune Monica Tatoiu despre femeile plinuțe

Nu este necunoscut publicului faptul că Monica Tatoiu a zis întotdeauna tot ceea ce a gândit. Invitată în cadrul unui podcast, femeia de afaceri a discutat despre ipocrizie și cum a afectat-o acest lucru în ultima perioadă. „Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat!”. Afacerista face un atac asupra femeilor care nu se feresc să își arate „pulpele mari”, pline de celulită. Monica Tatoiu este conștientă de faptul că nici ea nu are cele mai prezentabile picioare și, de aceea declară că nu ar putea ieși în „fuste mini” în public.

Monica Tatoiu a ținut să facă câteva declarații controversate despre ipocrizie. Totodată, vedeta a povestit o întâmplare, care, se pare că a enervat-o la culme. A fost lansat și un atat la adresa cnsumatorilor care ar cere, de fapt, asemenea lucruri: „Vouă vă plac femei d-astea!”. Fostul lider al companiei Oriflame nu scapă din vedere nici căsătoriile din ziua de azi. A avut de spus și despre acestea câteva lucruri picante cum ar fi faptul că i se pare că toate căsniciile din zilele noastre nu sunt decât afaceri.

Pensia de care beneficiază Monica Tatoiu

Este cunoscut faptul că femeia de afaceri a acumulat de-a lungul timpului destui bani. Aceasta recunoaște că este milionară dar acest lucru nu a fost mereu un avantaj. Copilul pensionarei bogate a fost crescut de către cei doi șoferi și de femeia de serviciu. Monica Tatoiu a spus sincer că nu i-a fost alături fiului său de fiecare dată. Motivul pentru care nu putea face asta era că făcea des naveta către capitala Indiei, New Delhi. Cu toate acestea, acum are o bătrânețe cât se poate de liniștită. Se bucură de o pensie de 22.000 de lei. De asemenea, îi crează o siguranță și faptul că se știe cu conștința curată: „Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur”, a declarat femeia de afaceri.

Citește și: EXCLUSIV| Monica Tatoiu enervată la culme de eliminarea banilor cash! ”Eu sunt țoapă tehnică, apăs pe butonul roșu”

Salariul pe care îl câștiga Monica Tatoiu

Vedeta își amintește cum în copilărie a experimentat aceleași sentimente prin care și băiatul său a trecut, la rândul său. Aceasta își vedea tatăl extrem de rar, care își dedica exclusiv timpul vieții profesionale. Fosta directoare de la compania de cosmetice a lasăt, de asemenea, și un mesaj pentru tineri: ,,Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați.”

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!