Când se vor putea bucura locuitorii Capitalei de luminiţele de Crăciun. Nicuşor Dan a făcut marele anunţ!

În fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă ne-am bucurat de luminițele de Crăciun de pe străzile Capitalei. Este unul dintre momentele iernii pe care toți îl asteptăm cu nerăbdare.
Alina Costache
08 nov. 2023, 21:11
Când se vor putea bucura locuitorii Capitalei de luminiţele de Crăciun. Nicuşor Dan a făcut marele anunţ!
De când ne vom putea bucura de luminițele de Crăciun. Toți bucureștenii le așteaptă

Nu peste foarte mult timp, bucureștenii se vor putea plimba pe străzile Capitalei să se uite la luminițele festive de Crăciun. Aceste iluminări stradale sunt admirate anual de aproape toți locuitorii Bucureștiului.

Citește și: Cât vor costa, anul acesta, luminițele de Crăciun din București. Primăria a dat drumul la licitație. Principalele bulevarde care vor fi luminate festiv

Când vor fi aprinse luminițele

Toată lumea așteaptă minunata perioadă a sărbătorilor de iarnă, când avem familia și toți apropiații lângă noi. Cu siguranță, fiecare persoană adoră să își împodobească bradul și locuința cu ornamente de Crăciun. Una dintre cele mai frumoase părți în acest proces este instalarea luminilor colorate. Exact așa se întâmplă și când vine vorba să ne plimbâm pe străzi pline de lumini colorate de Crăciun. De aceea, acestea urmează să fie aprinse, în scurt timp, pe străzile din Capitală. Nu mai este mult până vom intra în spiritul sărbătorilor, așa că trebuie să avem parte de cele mai frumoase decorațiuni stradale, așa cum am avut în fiecare an.

În anul precedent, iluminarea stradală avea deja loc odată cu Ziua României. Acest lucru a adus o fericire dublă în inimile oamenilor, celebrând atât Marea Unire, cât și amintirea că nu mai este mult până apare și Moș Crăciun. Primarul Nicușor Dan a anunțat că, în acest an, ne vom putea bucura de luminițele festive mult mai repede decât credeam. Montarea deja a început, așa că este foarte posibil să ne bucurăm de lumini stradale până în data de 30 noiembrie 2023. Absolut toate arterele principale ale Bucureștiului se vor scălda în lumina adusă de aceste „steluțe electrice”.

„Am început să montăm decoraţiunile pentru iluminatul festiv din această iarnă. Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti a amplasat deja luminiţele pe Bd. Unirii, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Regele Mihai I al României, Şoseaua Kiseleff. Până pe 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv, vor fi împodobite toate artele principale din Capitală”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Citește și: Iarna nu-i ca vara! Cât a ajuns să coste o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion în 2023. Românii sunt revoltați: „Dai 2.000 de euro și pică cabana pe tine”

Edilul a mai precizat că anul acesta va aduce și mai multe surprize. Pe lângă ornamentele și luminițele puse an de an, vom avea parte de câteva aranjamente speciale. Primarul a pus împreună cu Campania Municipală Iluminat Public în derulare două noi proceduri prin care se vor achiziționa decorațiuni suplimentare. De asemenea, vor închiria o parte dintre ele, acestea fiind, încă, în etapa de analiză a ofertelor.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...