Fecioara Maria, regina îngerilor, mesaj pentru zodiile binecuvântate: „Esti supus greşelii”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 11 noiembrie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 
Alina Costache
11 nov. 2023, 08:27
Fecioara Maria, regina îngerilor, mesaj pentru zodiile binecuvântate:

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Ploaie de bani în luna noiembrie 2023 pentru trei zodii. Nativii care se vor îmbogăți peste noapte

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia SCORPION
„Sfaturi confuze”

Cautand prea multe sfaturi in afara ta te poate duce la mai multa confuzie decat daca inveti cum sa te conectezi la interiorul tau si sa simti incotro e mai bine pentru tine. Mereu te sfatuiesc sa fii deschis spre viata, lume, oameni dar daca o faci in defavoarea legaturii cu tine insuti ajungi sa te simti mai putin bucuros. Exista o traire ce se simte in stomac, in intestine care iti indica daca e nevoie sa actionezi in alta directie si daca asculti trairea vei avea surprize foarte placute. Foloseste aceasta busola pe care o ai cu tine mereu ca sa mergi spre oamenii, situatiile care iti aduc bine si iubire. Bucuria simtita cand iti iei singur deciziile nu se compara cu nimic din ce simti pentru ca urmezi sfatul altcuiva.

Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR
„Schimbari”

Totul se poate schimba de la o clipa la alta in viata pe Pamant. Lucrez cu sufletul tau pe plan subtil ca sa te sustin in toate modificarile ce au loc sau pe care tu le ceri ca viata ta sa fie un loc mult mai plin de bucurie, armonie, pace, conexiune si sarbatoare. Ceea ce ne ceri inainte de culcare este pus la analiza peste noapte si daca este pentru binele tau inalt este dat in lucru. Tu ce ai de facut este sa iti mentii un nivel ridicat de vibratie si credinta in implinire prin ganduri armonioase.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN
„Esti supus greselii”

Fii dispus sa mai si gresesti sau sa te inseli. Asa inveti care este fluxul divin, daca esti in el sau nu. Ai incredere in ce functioneaza, da drumul la ce nu merge, indiferent ce gandesti despre asta. Scrie-ti ideile. Toate conteaza. Scrie din inima ce te misca si iti aduce bucurie inimii. Spune povestea din mai multe perspective si unghiuri ca sa vezi cum se simte. Da-ti voie sa fii auzit. Ceea ce ai de spus poate ajuta decisiv multe vieti. Onoreaza cuvantul scris prin mana ta. Permite sa fii cunoscut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
FRF sancționată de UEFA pentru comportamentul rasist al suporterilor la Euro 2024
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!