Accident cumplit la Braşov, o femeie gravidă este în stop cardiac

O altă victimă este un copil de 13 ani care are politraumatisme al treilea rănit fiind un bărbat care are un traumatism la coloana vertebrală.
Filip Stan
11 nov. 2023, 19:49
Accident cumplit la Braşov, o femeie gravidă este în stop cardiac

Accident grav sâmbătă seară. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 73 între localităţile Râşnov şi Tohanu Nou, judeţul Braşov, circulaţia fiind oprită în ambele sensuri, informează Centrul Infotrafic din IGPR. În urma impactului, trei persoane necesită îngrijiri medicale. Astfel, trei persoane au fost rănite în urma acestui accident rutier. Printre victime se numără o gravidă aflată în stop cardiac şi un copil cu politraumatisme.

Tragedie în fotbal. Atacantul Raphael Dwamena s-a stins din viață pe teren la doar 28 de ani
Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii pe DN73, între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, ca urmare a unui accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă. În accident sunt implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 3 persoane beneficiază la acest moment de sprijin medical”, transmite, sâmbătă seară, Poliţia judeţeană Braşov.

Una dintre victime, o femeie însărcinată, se află în stop cardio-respirator şi i se fac manevre de resuscitare, informează ISU Braşov. O altă victimă este un copil de 13 ani care are politraumatisme al treilea rănit fiind un bărbat care are un traumatism la coloana vertebrală.

Din cauza poziţiei vehiculelor, circulaţia rutieră este blocată între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, la ora transmiterii acestei ştiri.

La locul accidentului se află echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic şi se fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Accident grav pe DN1. Un tânăr de 23 de ani a murit. O fată a fost rănită

Traficul rutier urmează a fi reluat în integralitate după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Accident la Mehedinţi Mehedinţi: Patru oameni răniţi în urma unui accident rutier, printre care un minor / Şoferul unei autoutilitare a intrat în plin într-o maşină 

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în judeţul Mehedinţi, după ce şoferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic într-o curbă şi a pătruns pe sensul opus unde a lovit o maţină care circula regulamentar. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, între care un minor de 13 ani.

„La data de 11 noiembrie a.c., ora 08.45, IPJ  Mehedinţi a fost sesizat prin SNUAU 112  despre faptul că pe D.N.67, în afara localităţi Ciovârnăşani, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.La fata locului s-au deplasat poliţiştii  Serviciului Rutier, iar din cercetările efectuate au stabilit că un bărbat de 60 ani, din mun. Lugoj, jud. Timiş a condus o autoutilitară pe D.N. 67, din direcţia Dr. Tr. Severin către mun.Motru, iar într-o curba la dreapta,  nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 ani, din com. Broşteni, judeţul Mehedinţi”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a unei tinere de 18 ani,  respectiv unui minor de 13 ani pasageri in autovehiculul care circula regulamentar.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Turmă de porci mistreţi, lovită de maşini pe autostradă, în Timiş/ Cinci animale au murit

O turmă de porci mistreţi care a ajuns pe autostrada A6, în Timiş, a fost lovită în plin, vineri, de două autoturisme şi un autocar. Mai multe animale au murit. Nicio persoană nu a fost rănită, însă rămân pagubele materiale provocate maşinilor în urma impactului.

Mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri au fost chemate să intervină pe autostrada A6, vineri, în zona localităţii Balinţ, în apropiere de Lugoj, unde o turmă de porci mistreţi a fost lovită de mai multe maşini. Cinci cadavre de porci mistreţi au fost luate de pe carosabil.

Animalele sălbatice provin, se pare, de pe un fond privat de vânătoare. Angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au făcut verificări pe autostradă pentru a vedea cum au reuşit să pătrundă animalele sălbatice. Potrivit anchetatorilor, este posibil că mistreţii să fi sărit un gard pe care localnicii l-ar fi îndoit în vecinătatea unui pod.

În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, însă pagubele provocate maşinilor sunt însemnate.

 Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Sibiu, după un accident cu şase maşini, la ieşirea de pe autostradă către Cisnădie / Trei adulţi şi un sugar, transportaţi la spital

Autorităţile din Sibiu au declanşat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care sunt implicate şase maşini, la ieşirea de pe autostradă către Cisnădie. Opt adulţi şi un sugar de şase luni se aflau în vehicule, trei dintre adulţi şi bebeluşul fiind transportaţi la spital. Traficul a fost reluat, dar sunt coloane de maşini pe circa cinci kilometri.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu rutier format din autoutilitară de 3,5 tone şi remorcă, pe banda întâi, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Avrig, pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat colţul stânga spate al unei autoutilitare aflate pe banda de selecţie pentru coborârea de pe A1, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a acroşat alte patru autoturisme aflate în coloană spre coborâre”, a arătat IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, trei adulţi şi un sugar au fost transportaţi la spital. În urma evaluării medicale a copilului s-a constatat că acesta nu a suferit nicio leziune corporală. Celor trei adulţi răniţi li se acordă îngrijiri medicale în spital.

Centrul Infotrafic arată că traficul a fost reluat pe autostrada A1 Sibiu-Deva, dar valorile de trafic sunt ridicate, în zonă formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 5 kilometri.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Grădina din România care a devenit celebră peste hotare. Mulți spun că e un paradis aromat cu adevărat unic
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Bărbat de 64 de ani suspectat de agresiuni în comuna Smeeni, după descoperirea a două cadavre
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!