Lună Nouă în zodia Scorpion! Camelia Pătrășcanu anunţă polemici şi vine cu avertismente pentru multe zodii

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Pentru Berbeci, fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion poate anunța o renunțare la obiceiurile nesănătoase.
Filip Stan
13 nov. 2023, 14:06
Lună Nouă în zodia Scorpion! Camelia Pătrășcanu anunţă polemici şi vine cu avertismente pentru multe zodii

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Efectele Lunii Noi din Scorpion au început să se resimtă încă din seara zilei de 11 noiembrie și se vor întinde aceste efecte până pe 14 noiembrie. Luna Nouă în zodia Scorpion ne invită să renunțăm la lucrurile care nu ne fac bine, dar și la lucrurile care ne plac, dar nu ne sunt potrivit.

Trebuie să renunțăm chiar și la lucruri pe care nu le pot păstra, să îi lăsăm pe oameni să iasă, prieteni cu care nu mai împărtășim aceleași idei. Învățăm să abandonăm, să renunțăm, să lăsăm să plece de la noi. Lecțiile Scorpionului sunt drastice, dar ele asigură o regenerare, valorificarea și potențarea mai mare a lucrurilor, banilor, obiectelor, relațiilor.

Zodiile care sunt mereu „la cuțite”. Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt nativii de care ar trebui să fugi urgent

E bine să ne facem o listă cu lucrurile la care suntem dispuși să renunțăm în mod împăcat, armonic, la o anumită raportare la trecut care ne face vulnerabili.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Pentru Berbeci, fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion poate anunța o renunțare la obiceiurile nesănătoase. Pot renunța și la teama că pierd bani. Uneori, e posibil să pierdem și e mai bine să acceptă pierderea decât să luptăm să recuperăm. Efortul, de multe ori, e mai mare decât câștigul.

Taurii trebuie să îi privească pe alții cu alți ochi
Taurii pot renunța la felul în care au văzut anumite persoane cu care au fost în relații apropiate. Ei caută liniște și înțelegerea vizavi de cealaltă persoană și poate că e cazul să o vadă cu alți ochi. Au de renunțat la o anumită considerare, își schimbă punctul de vedere. Au multe de spus și de cerut, cu Marte în zona relațiilor, dar cu acceptare și îngăduință.

Pentru Gemeni, este o Lună Nouă în Scorpion care vizează munca și felul în care își organizează viața și lista de priorități. Pot tăia lucruri care consumă timp și energie. Apoi, e vorba de mediul de lucru, ce fac, dar și cu cine fac? Poate e cazul să nu mai fie nemulțumiți în permanență.

Ceva din inima Racilor trebuie să plece sau să moară pentru a putea iubi. Racii sunt foarte conservatori și asta înseamnă că și amintirile, chiar și cele nedureroase, nu îi lasă să își trăiască pe deplin iubirea. Vorbim chiar și de amintirile frumoase, pentru că ne raportăm la contexte pe care am vrea să le reproducem. Atașamentele nu îi lasă să își deschidă inima. Lucrurile bune trebuie conservate, dar cele rele trebuie să plece căci se pot îndepărta astfel de oameni.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 noiembrie 2023. Numerologia zodiilor. De ce are Fecioara bulgărele şi ce înseamnă Cosmos 20 pentru Peşti

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Leii vor tihnă
Pentru Lei, această Lună Nouă în Scorpion vizează tihna și liniștea sufletului și a căminului. Unii vor să reconsidere relația cu familia. Unii se întorc cu brațele deschise în căminul lor și trebuie să renunțe la acele criterii care i-au făcut să respingă anumite persoane din familie, spune Camelia Pătrăşcanu în Fanatik.

Fecioarele își reconsideră convingerile după care se ghidează sau își aleg prietenii. Credințele lor poate nu dau rezultatul scontat, nu sunt suficient de purificate. Discuțiile, chiar polemicile, ajung cumva în zona moralității, a spiritualității, a armoniei între oameni. Au nevoie să își reseteze criteriile după care își formează convingerile. Să îndepărteze din capul lor lucrurile prea aspre, chiar dacă par perfecte.

Săgetătorii, rugați să fie mai onești cu ei
Pentru Balanțe, fenomenul aduce o reconsiderare a potențialului lor de muncă, se autoevaluează. Taie de pe lista lor activități în care credeau că se pot băga. Tot Luna Nouă le spune că lucrurile pe care le pot face pot să le fructifice mai mult.

Scorpionii au Luna chiar în zodia lor și asta îi ajută să se reevalueze. Se gândesc cum sunt ei în cea mai bună formulă pentru ei acum și trebuie să fie foarte onești cu ei, să constate că poate credeau că sunt mai buni.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Săgetătorii au o Lună Nouă în Scorpion foarte impactantă asupra grijii de sine sau a sănătății. Îi interesează limitele, punctele vulnerabile, nu din corp, ci e vorba de comportamente care le dăunează: se enervează prea repede, sunt prea lacomi, muncesc haotic. Sunt aspecte în viața lor care îi face să piardă timp și energie.

Capricornii au Luna în zona relațiilor. Trebuie să vadă din ce cercuri fac parte și din care se retrag. În unele grupuri nu sunt agreați Capricornii și rămâne întrebarea: de ce?

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Vărsătorii sunt atenți la felul în care se prezintă în lume și cum câștigă respectul celorlalți. Se gândesc la menirea pe care o au, la rolul lor din comunitate. Peștii trebuie să regândească doctrinele pe care alte persoane le-au inoculat, dar și propria lor propagandă. Poate fi un pic excesivă sau nu se probează în practică. Oamenii care propagă anumite idei sau crezuri trebuie verificați, la fel și ideile îmbrățișate de ei.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Remarca șocantă a lui Donald Trump despre strănepotul său cu dizabilități dezvăluită în noua carte a nepotului său
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!