Explicaţia halucinantă a lui Rareş Bogdan, după ce a mers la piaţă cu Rolex pe mână: „Eu sunt un om asumat. Am în declaraţia de avere ceasuri de 200.000 de euro”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat luni, la sediul partidului, despre faptul că a mers cu ceasul Rolex la piaţă, că el este un om asumat, de aceea îşi permite să poarte şi ceasuri de care vrea şi costume şi nu se duce în salopetă.
Mircea Filipescu
13 nov. 2023, 16:30
Explicaţia halucinantă a lui Rareş Bogdan, după ce a mers la piaţă cu Rolex pe mână:

Rareș Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei. Europarlamentarul s-a arătat atât de entuziasmat de cele văzute, încât a insistat să-i arate lui Nicolae Ciucă miroase pătrunjelul.

Europarlamentarul, un împătimit al modei, a surprins prin ținuta mai potrivită pentru Milano decât pentru județul Sălaj și prin ceasul Rolex Yacht-Master 40.

Cu toate că un român ar putea să strângă această sumă din salariul minim (2.079 lei/lună) în cel puțin șase ani, cu condiția să nu cheltuiască niciun ban din leafă, prim-vicepreşedintele PNL a găsit o explicaţie pentru ţinuta sa din ziua respectivă şi nu numai.

”Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a spus Rareş Bogdan, despre faptul că a purtat în timpul unei vizite la o piaţa din Şimleul Silvaniei un ceas Rolex de 30.000 de euro, aspect relatat în mass-media.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă: „Am un ceas de 900 lei la mână / Nu am avut și nu am antemergător”

Întrebat dacă este moral acest gest, Rareş Bogdan a spus: ”Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”.

Cu câteva zile în urmă, Rareș Bogdan spunea despre despre Marcel Ciolacu și colegii săi din PSD că poartă încălțări de mii de euro. ”N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a spus eurodeputatul PNL pentru România FFW.

Cunoscutul realizator România TV Victor Ciutacu a avut, imediat după declaraţiile lui Rareş Bogdan, o reacţie savuroasă.

„Nu exista deserviciu mai mare facut presei decat diversii intamplati si imbuibati care-si afiseaza opulenta cu justificarea ca au bani din ce au produs in media. Inainte de toate, nu toti din presa santajeaza, iau spaga, au srl-uri sau ong-uri care capuseaza guvernul, ministerele, societatile de stat, partidele. Ba, dimpotriva, raportat la marea masa a jurnalistilor, sunt extrem de putini. Si e un scuipat pe majoritatea oamenilor, cei cinstiti, care traiesc exclusiv din meseria asta. Cat despre performantele profesionale ale imbogatitilor, tiraj/rating/incasari din publicitate, ma umfla rasul cand ii aud cum se umfla ca broastele pe bordura. Si, uneori, amaraciunea ca nu-s si eu capabil sa fiu 5 minute canalie si negustor.”, a scris Victor Ciutacu pe contul său de socializare.

Citeşte şi: Cutremur în coaliție. Rareș Bogdan intervine în scandalul pensiilor: „Am crezut că nu auzim bine. Era vorba despre majorarea pensiilor cu 13,8%. Acest 40% pare un prag care este în mintea PSD”

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Dan Negru, furios că se închide Valea Oltului. Este incredibil ce a spus
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul atacului cu acid din Călărași! Anchetatorii au aflat că acesta nu a acționat singur
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Cinci răniți și un copil ucis în urma unui atac cu drone asupra regiunii ruse Krasnodar
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!