Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Medicul este mai mic decât actriţa

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care s-a aflat în urmă cu câteva luni. Chiar dacă actrița este mai mare decât partenerul ei, acest lucru nu este o piedică în relația lor.
Alina Costache
13 nov. 2023, 19:17
Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Medicul este mai mic decât actriţa
Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Actrița este mereu discretă cu viața sa personală, mai ales când vine vorba despre cea amoroasă.

Ea preferă să nu vorbească prea mult despre relațiile sale, astfel că a păstrat mereu o limită în acest sens. Vedeta pare a fi foarte fericită alături de partenerul ei, iar recent și-au făcut apariția împreună la un eveniment monden.

Citește și: Monica Bîrlădeanu aruncă bomba! Ce pretenții are de la Valeriu Gheorghiță: „Bărbatul să fie o rezolvare la nevoile personale, să rezolve probleme, să cumpere mașină, garderoba, să meargă în vacanțe”

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Publicul a aflat de povestea lor de dragoste după ce au fost fotografiați când se relaxau într-un jacuzzi, dintr-un resort din Bulgaria. La vremea respectivă s-a zvonit că iubitul actriței ar fi căsătorit, însă ea a negat aceste informații imediat.

Puțină lume știe că între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de vârstă de trei ani, el fiind mai tânăr decât ea. Actrița are 44 de ani, iar medicul are 41.

Bruneta a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce s-a speculat că acesta ar fi fost căsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”.

Monica Bîrlădeanu este studentă la Psihologie

Monica Bîrlădeanu este din nou studentă. Actrița a ales să studieze Psihologia și este în anul doi de facultate. ”Studiez Psihologie în anul II la Facultatea Titu Maiorescu din București, tocmai am terminat un turneu de conferințe pe teme de beauty prin țară și mă pregătesc de Sărbători. Cam ca toată lumea”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru tvmania.ro.

Întrebată ce format de televiziune i-ar plăcea să prezinte, actrița a răspuns: ”Un format de tip quiz show, probabil, în punctul ăsta. Deși mi-e tare bine în seriale…”.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'