Dana Rogoz abia devenise majoră când și-a cunoscut soțul, în timp ce el avea 37 de ani. Cum le răspunde actrița celor care au criticat-o pentru alegerea făcută atunci

Cunoscuta actriță a avut parte, de-a lungul timpului, de multe comentarii răutăcioase, majoritatea pe tema diferenței de vârstă dintre ea și soțul său, Radu Dragomir. Pe cei doi îi despart aproape 20 de ani, însă acest lucru nu i-a oprit să își întemeieze o familie minunată.
Alina Costache
14 nov. 2023, 10:49
Dana Rogoz abia devenise majoră când și-a cunoscut soțul, în timp ce el avea 37 de ani. Cum le răspunde actrița celor care au criticat-o pentru alegerea făcută atunci
Dana Rogoz abia devenise majoră când și-a cunoscut soțul, în timp ce el avea 37 de ani. Cum le răspunde actrița celor care au criticat-o pentru alegerea făcută atunci

Dana Rogoz s-a confruntat cu multe comentarii răutăcioase din cauza diferenței de vârstă de aproape 20 de ani dintre ea și soțul său, Radu, ba chiar a recunsocut că, la începutul relației lor, șansele să reziste în timp erau foarte scăzute. Totuși, cei doi și-au dat o șansă și se pare că au tras lozul câștigător, fiind împreună de 19 ani. Acum, actrița îi puse la zid și îi trage la răspundere pe cei care au judecat-o pentru alegerile făcute în tinerețe.

Citește și: Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz. Barbu are 20 de ani şi locuieşte în Elveţia

Dana Rogoz îi pune la zid pe cei care au judecat-o

Dana Rogoz, în vârstă de 38 de ani, și Radu Dragomir, în vârstă de 56 de ani, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, fiind împreună de mai bine de 19 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Lia și pe Vlad, iar regizorul mai are un băiat dintr-o relație anterioară, Barbu. Povestea lor de dragoste poate fi un veritabil scenariu de film, fiind presărat cu multe obstacole, dar au reușit să le depășească împreună pe toate și, la final, să își zâmbească fericiți.

Actrița a vorbit despre diferența de vârstă de aproape 20 de ani dintre ea și soțul său. Actrița este conștientă că mulți au judecat relația lor, dar susține că acei oameni nu i-au cunoscut cu adevărat. Mai mult, vedeta recunoaște că, la început, idila amoroasă avea puține șanse de reușită, dar au existat câteva aspecte care au contat mai mult decât cifrele.

„Au comentat cei care nu ne cunoșteau. Și era normal să o facă, pentru că e extrem de rară o relație precum a noastră. În teorie, avea foarte puține șanse de reușită pe termen lung. Eu aveam 18 ani jumate, el 37. Dar în realitate astea erau doar niște cifre pentru noi. Ne cunoșteam de mai bine de 2 ani deja, lucrând împreună, ne admiram și respectam, din punct de vedere profesional eu eram cu siguranță mult mai matură decât alte fete de vârsta mea, muncind de mică și crescând practic printre adulți…și multe alte amănunte extrem de particulare care au contat mai mult decât diferența de vârstă”, a declarat Dana Rogoz pentru Viva.

Pe lângă familia frumoasă pe care o au, actrița a povestit că ea și Radu Dragomir se sprijină foarte mult și pe plan profesional. Cei doi fac echipă bună, actrița fiind foarte entuziasmată atunci când trebuie să lucreze cu partenerul său de viață. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi au reușit să construiască o familie frumoasă și trăiesc în continuare o poveste de dragoste intensă. Recent, au împlinit 19 de relație, iar Dana Rogoz a mărturisit că încă nu îi vine să creadă cât de mult timp a petrecut alături de soțul ei.

„S-au împlinit deja 19 ani de relație. Și nu, nu îmi vine să cred că, practic, mai mult de jumătate din viața mea am trăit-o alături de Radu. Anii trec și devine din ce în ce mai greu calculul lor, dar ce contează e că nu trec degeaba. Că am construit o familie împreună, că am creat multe amintiri extraordinare și că noi continuăm să ne facem visuri doar împreună”, a adăugat actrița.

Dana Rogoz nu crede că există un secret al relațiilor de durată, însă a dezvăluit ce nu lipsește din căsnicia ei îndelungată.

„Nu există secrete, nu există rețete. Există doar iubire. Dacă e iubire, este și înțelegere, și încredere, și iertare, și ascultare, și tot. Iubire să fie”, a spus Dana Rogoz.

Totuși, actrița a dezvăluit că există și discuții în contradictoriu între ea și Radu, așa cum apar în orice cuplu. Însă, cei doi nu lasă niciodată lucrurile nerezolvate, iar atunci când este cazul, comunică până ajung la un numitor comun.

Citește și: Dana Rogoz, bătută cu bestialitate pe stradă: „Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Medicul care a stârnit mistere și controverse. De ce îl iubeau pacienții, iar colegii îl disprețuiau
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Și-a făcut cont pe Tinder și a fugit în secret în Egipt. Familia din Brașov o caută cu disperare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!