Maria Dragomiroiu: „Mâncam dude cu porcii. Camera unde încăpeau două paturi și o măsuţă mică. 3 frați și 2 părinți. Acolo dormeam, acolo mâncam”

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. La începutul carierei sale, artista cânta prin baruri, iar noaptea făcea taximetrie.
Irina Dumitrescu
14 nov. 2023, 20:47
Maria Dragomiroiu:
Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o critică pentru vacanţele de lux. "Nu trăiesc din pensie!"

Maria Dragomiroiu a făcut confesiuni emoționante despre copilăria sa.  Artista a cucerit simpatia multor români cu felul său carismatic și calitățile vocale. Aceasta și-a început cariera de interpretă de la o vârstă foarte fragedă, fiind pasionată de muzica populară încă din adolescență.

Îndrăgita interpretă de muzică populară recunoaște că a avut parte de o copilărie frumoasă și s-a bucurat din plin de momentele petrecute la țară. Maria Dragomiroiu și-a amintit cum mergea cu vitele și porcii pe deal. Totodată, artista recunoaște că de acolo a venit și dragostea pentru muzica populară.

Maria Dragomiroiu s-a pozat în costum de baie la 68 de ani. Artista arată într-un mare fel

„Eram mică, eram la țară cu porcii și cu vitele pe deal. Nu aveam televizor. Mâncam dude cu porcii. Mergeam cu porcii la dude, pe marginea drumului, mă urcam în dud și îl scuturam. Eu așa am început să prind drag de cântecul popular, ascultând la radio, care stătea în camera noastră mare de 9 m pătrați, unde încăpeau două paturi și o măsuță mică. Eram 3 frați și 2 părinți care dormeam acolo. Acolo dormeam, acolo mâncam, acolo depănam povești la lumina lămpii. ”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu”,  în cadrul podcastului moderat de Adrian Enache.

La vârsta de 68 de ani, Maria Dragomiroiu a reușit să cucerească publicul larg cu vocea sa inconfundabilă. În cadrul  unui interviu, artista a povestit cum a fost debutul său în cariera muzicală.

„ Acesta a fost cel mai important, Floarea din grădină. Am câștigat și am câștigat cu nota 10. Am fost foarte fericită și mi-am dat seama că ăsta este drumul meu, că nu-mi doresc să fac altceva decât să cânt. În primul rând, pentru bucuria sufletului meu și această bucurie să o împart cu oamenii. Oamenii m-au primit cu atâta bucurie, atâta plăcere și mi-au dat încredere în mine. Câte un pas, câte un pas, câte o cărămidă, câte un om, o întâlnire, așa am ajuns până aici. Nu a fost ușor. ”, a spus Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul care o face să arate mult mai tânără. Artista anunță când se va retrage

La începutul carierei sale, artista cânta prin baruri, iar noaptea făcea taximetrie. „De multe ori nu am avut bani de pâine și m-a marcat acest lucru. Mi-aduc aminte și când cântam la bar, era un grup și pe o fată din grup o duceam până la Cuțitul de Argint și ne dădea 10 lei, asta la 2 noaptea când se termina barul. Și într-o seară nu ne-a dat, ne-a zis că ne dă mâine seară. A căzut cerul pe noi, pentru că noi ne bazam pe acei bai de pâine și știu ce înseamnă.

De foarte multe ori nu am avut, dar m-am lăsat pe mine, nu am mâncat, dar pentru copii tot timpul am avut. Apoi pe ei i-am dus la mama la țară și acolo au avut de toate, au avut și dragoste și îmi era dor de ei și nu puteam sta fără ei. Vara, la mare, nu știu cum le puteam face pe toate, cu 2 copii după tine, să cânți în 5 locații, iar dimineața femeile de serviciu la 5 dimineața veneau să-și ia gălețile, că era oficiu acolo unde dormeam noi și era greu că aveau 2 și 3 ani. Atunci mi-am făcut și cel mai frumos costum popular al meu, cuseam mărgele. Nu mi se părea greu.”, a mărturisit Maria Dragomiroiu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Recent, celebra cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu a decis să-și tundă părul și a dezvăluit un secret inedit legat de îngrijirea podoabei sale capilare. Artista, cunoscută pentru naturalețea ei și pentru faptul că preferă soluțiile naturale, s-a lăsat însă pe mâna unei prietene din Austria pentru a-și reinventa look-ul.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!