Gigi Becali, în culmea fericirii! Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

Gigi Becali este în culmea fericirii, după ce a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot. Latifundiarul din Pipera a fost trimis în judecată, după ce a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, în anul 2018, fără a avea acest drept. Acum, finanțatorul FCSB răsuflă ușurat deoarece faptele s-au prescris.
Alina Costache
15 nov. 2023, 10:11
Gigi Becali, în culmea fericirii! Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot. Magistrații de la Judecătoria Buftea au decis, miercuri, încetarea procesului penal în care omul de afaceri Gigi Becali a fost acuzat de fraudă la vot.

Citește și Gigi Becali a uitat când se bătea cu Hagi pe balerine şi critică bărbații care agață femeile pe internet: „Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine. Îşi bagă necuratul coada”

Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

”Faptele s-au prescris”, au decis judecătorii de la Judecătoria Buftea, însă sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile cu apel.

Finanțatorul FCSB a fost trimis în judecată pentru fraudă la vot, după ce în anul 2018 a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, fără a avea acest drept.

”Tip soluție: a intervenit amnistia sau prescripţia ori decesul făptuitorului (art. 10 lit. g C.P.P.) Soluția pe scurt: În temeiul prevederilor art. 396 alin.1 și 6 Cod Procedură Penală rap. la art.16 alin.1 lit. f) Cod Procedură Penală, art.154 alin.1 lit. d Cod Penal și art.5 Cod Penal, cu referire la art. 155 alin.1 Cod Penal interpretat prin Deciziile nr.297/2018 și nr.358/2022 ale Curții Constituționale a României şi nr. 67/2022 a ICCJ – Completul pentru dezlegarea unui chestiuni de drept în materie penală, încetează procesul penal cu privire la inculpatul Becali George, trimis în judecată pentru fraudă la vot, în stare de recidivă, prev. de art. 387 alin. 1 lit. a C.p., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.p, ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale (faptă din 06.10.2018). În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 15.11.2023 prin punerea prezentei hotărâri la dispozi?ia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței. Document: Hotarâre – 15.11.2023”, au decis magistrații de la Judecătoria Buftea.

În 2018, după ce a fost acuzat de fraudă la vot, Gigi Becali a declarat că este un om inteligent și că chiar dacă 1.000 de avocați îi spun că nu are voie să voteze el tot o va face.

”Păi știu, pentru că am inteligență! Păi, mie, dacă-mi spun 1.000 de avocați că nu am voie, eu știu că am voie, pentru că inteligența mea și bunul meu simț, și legea firii spun că am voie să votez la referendum pentru mii de ani”, a declarat George Becali, la România TV.

Citește și Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul de la Dobroeşti. Care este starea patronului de la FCSB: „Am fisură la coastă, port corset!”

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
OpenAI zguduie piața. Ce știe să facă noul chatbot
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Divorț-șoc! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan după 1 an și 3 luni de căsnicie 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marile companii aeriene americane au oprit zborurile din cauza problemelor de comunicații
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'