Dana Budeanu, interviu inedit cu Marcel Ciolacu: „Sunt un om simplu de la Buzău. Cel mai cumplit în politică e să devii penibil”

Dana Budeanu nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru Marcel Ciolacu, fiind, totodată, și o susținătoare a politicii duse de PSD. Criticul de modă a îmbrăcat haina de jurnalist și a intrat în Palatul Victoria, unde a obținut un interviu de la premierul României, chiar în sala în care sunt luate cele mai importante decizii pentru poporul român.
Irina Dumitrescu
16 nov. 2023, 20:17
Dana Budeanu, interviu inedit cu Marcel Ciolacu:

Într-un fragment postat de PSD pe rețelele sociale, Dana Budeanu spune că ”am hotărât să avem o conversație complet liberă și nu mă las până nu ajung să știu exact cine este Marcel Ciolacu aici (și arată către zona inimii – n.red)”. În replică, premierul Ciolacu îi răspunde că se consideră un om normal și că acesta este cel mai mare pariu pe care-l are cu el însuși.

Sunt un om normal și cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu cu mine. Nu știu cât de iubit sunt, știu că familia mă iubește, de asta sunt sigur. Încerc să rămân un om normal, să au decizii bune, nu poți să iei decizii decât împreună cu alți colegi. Cine crede că le știe pe toate va avea un mandat ratat. Cine nici nu recunoaște asta, este un om fals.

Citeste si EXCLUSIV Dana Budeanu despre Rolexul lui Rareş Bogdan, alintat „ruj roz”: „Nu s-a gandit în veci că-i va ieşi de sub haina si cred ca nu are altul.

Sunt un om simplu, un om de la Buzău, care nu și-a dorit să ajungă prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge președinte al PSD, dar o să continui să mă adaptez și la colegi și să iau deciziile cele mai corecte, nu neapărat pentru mine sau pentru partid. Aici este ruptura cea mai mare. Moral, ai niște obligații față de partid, e normal. Am mai avut președinți al PSD-ului, care au crezut că fără partid sunt Luceafărul omenirii. De fapt, în spatele oricărui lider PSD este PSD.

Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului român sau în fruntea PSD. În politică cel mai greu este când devii penibil. Atunci când ești penibil în politică, indiferent cum te cheamă, e bine să te duci acasă.

În acest moment, ar fi ciudat să spun că viața mea reprezintă prioritățile mele, este exclus așa ceva. În momentul în care ocupi funcția de prim-ministru, cu totul și cu totul altele sunt prioritățile, dar nu mă silește nimeni să stau în această poziție. Dacă nu-ți place, poți să pleci. Noi suntem într-o luptă cu timpul! Guvernul este într-o luptă cu timpul, lumea se schimbă și noi ne schimbăm”, i-a mărturisit Marcel Ciolacu Danei Budeanu.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!