Ministrul Muncii îşi laudă predecesorii: „Vreau să le mulţumesc doamnei Olguţa Vasilescu şi domnului Budăi, care au avut contribuţii importante în ceea ce priveşte legislaţia pensiilor”

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, dezvăluie că predecesorii săi din PSD, Olguţa Vasilescu şi Marius Budăi, au lucrat la noua lege a pensiilor publice, adoptată luni în Camera Deputaţilor.
Filip Stan
21 nov. 2023, 08:57
Ministrul Muncii îşi laudă predecesorii:

Simona Bucura Oprescu a ţinut să le mulţumească celor ce au pus umărul la realizarea noii legislaţii în domeniul pensiilor de stat, nominalizându-i pe Lia Olguţa Vasilescu, actualul primar al Craiovei, şi pe fostul ministru Marius Budăi, plecat din funcţie în urma descoperirii de către DIICOT a aşa-numitelor ”azile ale groazei”, în care vârstnici internaţi în centre finanţate de la buget erau maltrataţi.

”Vreau să le mulţumesc colegilor mei, doamna Olguţa Vasilescu, domnului Marius Budăi, colegi care la rândul dânşilor au avut contribuţii importante în ceea ce priveşte legislaţia pensiilor din sistemul public”, a afirmat ministrul Muncii, luni, într-o emisiune la TVR Info.

Simona Bucura Oprescu a mulţumit, de asemenea, ”atât colegilor din Camera Deputaţilor, cameră decizională, cât şi colegilor din Senat, prima cameră sesizată, pentru mobilizarea de care au dat dovadă în beneficiul românilor”.

Citeşte şi: Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră pentru pensionari! ”Adevărul este unul singur: în 2024 pensiile românilor vor crește”

Ministrul a ţinut să mulţumească ”mai ales” angajaţilor din Ministerul Muncii şi celor de la Casa Naţională de Pensii Publice pentru munca la proiectul votat de Parlament.

Pe cei care au ”opinii critice cu privire la lege” Simona Bucura Oprescu i-a rugat ”să vadă partea bună, să vadă interes primordial al românilor şi nevoia de a aduce respect atât pentru pensionari, cât şi pentru cei care vor deveni pensionari”.

Proiectul de lege privind sistemul public de pensii a fost adoptat cu 199 de voturi „pentru”, 39 „contra” şi 17 abţineri, a anunţat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Daniel Suciu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Îmi doresc ca anul viitor să începem să scădem impozitarea muncii pentru cei cu salariul minim pe economie”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Florinel Coman a plecat de la FCSB! Lovitură dată de Gigi Becali: „Am mai luat bani în plus”. Când are loc vizita medicală
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenție șoferi! Polițiștii nu vor mai putea „ierta” aceste greșeli din trafic
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii, obligați să ia în calcul acest aspect. Ce trebuie să citească înainte de-a conduce
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România felicitată de ambasadoarea SUA pentru contribuția în NATO
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?