FOTO George Simion, mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume. La eveniment a fost și Mugur Mihăescu

George Simion, mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume. Liderul AUR și soția lui, Ilinca, vor deveni părinți pentru prima oară și au sărbătorit cum se cuvine aflarea sexului bebelușului. La un an de la căsătorie, cei doi au dat vestea cea mare că vor avea un copil.
Alina Costache
22 nov. 2023, 09:34
FOTO George Simion, mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume. La eveniment a fost și Mugur Mihăescu
George Simion, mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume

George Simion, mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume. Vestea că vor deveni părinți de băiat i-a îmbucurat enorm, liderul politic i-a făcut copilului său și o promisiune.

Familia Simion se mărește! Împărtășesc cu voi vestea cea mare! Încărcat de emoție, vă anunț că eu și Ilinca vom avea un băiețel. Pentru noi este un moment unic. Entuziasmul gândului că voi deveni tatăl unui băiețel îmi dă puterea și energia de a-mi duce planul până la capăt.

Aceasta este prima promisiune pe care i-o fac: „Tatăl tău va face tot ce îi stă în putere pentru a-ți pregăti o lume mai bună! Și vă promit și vouă, celor care vă bucurați alături de noi că vom reuși să facem schimbarea pentru copiii României”, a spus George Simion.

Citește și: George Simion, întrebat dacă o ia pe Elena Lasconi în AUR: „E un primar incapabil. Ce să demonstreze mai departe” | EXCLUSIV

George Simion, mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume

George Simion și Ilinca au dorit să respecte o tradiție americănească, și anume „gender party reveal”, acolo unde părinții se strâng cu apropiații și dezvăluie sexul bebelușului. De altfel, de la eveniment nu a lipsit nici muzica lăutărească, pe care invitații au dansat fără rețineri, potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro.

Printre invitați s-a aflat și Mugur Mihăescu, care a cântat și a dansat pe ritmul muzicii lăutărești, bucuros fiind de vestea din familia lui George Simion.

George Simion, despre secretul genții Louis Vuitton cu care s-a afișat Ilinca

În urmă cu câteva săptămâni, Ilinca, soția lui George Simion, a fost surprinsă, în public, cu o geantă care costa câteva mii de euro. Liderul AUR a lămurit care este, de fapt, situația, chiar dacă o va pune într-o lumină proastă pe partenera sa.

Asta se ascunde în spatele patriotismului de carton al liderilor AUR: nu doar că una spun și alta fac, dar sunt fix la fel ca vechii politicieni, pe care la televizor îi combat atât de vocal. Se afișează cu obiecte de lux, pe care majoritatea românilor nu și le pot permite și pe care nu le pot justifica din munca pe care o fac”, a scris pe Facebook Alexandra Oană, membru USR.

George simion susține că nu ar fi scos prea mulți bani din buzunar pentru a-și răsfăța soția și în niciun caz cei minimum 2000 de euro cât ar costa gentuța care a inflamat spiritele în jurul Ilincăi. Geanta cu pricina ar fi un cadou.

Atât vă pot spune: este fake. Acea geantă este fake. Este luată de soția unui amic de-al meu, din Turcia. A fost la Istanbul și i-a adus acea geantă. Nu se pune problema să fie originală, mă repet, chiar este fake”,  a declarat George Simion, pentru fanatik.ro.

Spynews
Nuntă după nuntă pentru Adrian Minune! După Adriana Simionescu, încă o cununie religioasă are loc în familia lăutarului iubit de toată lumea
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Țara adorată de români unde rămâi fără permis de conducere instant. Cum acționează poliția rutieră aici
Capital.ro
Cutremur total în Europa. Ungurii au dat cărțile pe față: Va crește radical
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Spynews
Bianca Drăgușanu, întâlnire de taină cu Gabi Bădălău! Au fost tare apropiați / Video
Evz.ro
De ce-și ascund, de fapt, împăcarea Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă? Preţ ameţitor pentru ţinuta făcută din dantelă 3D
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Țeapa pe care riscă să o ia românii care merg la mare în Bulgaria! Riscă amenzi usturătoare dacă nu fac acest lucru
Capital.ro
Mașini interzise peste tot în România. Decizia a intrat deja în vigoare azi, la ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Marcel Ciolacu deschis la ideea ca Iohannis să fie premier după alegeri
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?