Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna decembrie începe cu tensiuni majore. Trei zodii se aleg cu speranțele distruse de planeta Saturn

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Marte - Saturn dă peste cap multe dintre ideile și acțiunile zodiilor. Ce pățește fiecare zodie în parte.
Alina Costache
22 nov. 2023, 13:38
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna decembrie începe cu tensiuni majore. Trei zodii se aleg cu speranțele distruse de planeta Saturn
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Marte - Saturn aduce tensiuni uriașe

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte creează un aspect tensionat cu Saturn. Marte se află acum în Scorpion, iar din 18 decembrie până pe 6 ianuarie formează un aspect tensionat cu Saturn. Ambele planete au încărcătură negativă, tensionantă.

Se știe că Marte vrea lucruri, iar Saturn le limitează. Această cadratură aduce situașții problematice pentru toate zodiile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Marte – Saturn și tensiunile sale

Berbec

Cuadratura îi îndeamnă pe Berbeci, până pe 24 noioembrie, să aibă capacitatea de a se retrage atunci când au tendința de a exagera. Au tendința de a se răzbuna, de a-l face pe celălalt să simtă ce au simțit ei. Acest lucru nu deschide întotdeauna inima sau conștiința.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele va intra în Săgetător, iar câteva zodii vor fi afectate. Ce vor păți nativii

Taur

Taurii se vor simți nemulțumiți din cauza unor pierderi cauzate de altcineva. Au înțelegere, oferă sprijin, dar nu sunt mulțumiți de ce li se oferă. Pot pierde bani sau sănătate din cauza altcuiva. Trebuie să fie atenți la semnalele date de corpul lor.

Gemeni

Pentru Gemeni, această cuadratură poate indica o poziție cu care nu sunt de acord, responsabilități în numele unui titlu pe care îl au. Cei din jur așteaptă ca ei să facă lucruri. Nu mai vor să fie la dispoziția oricui și să dea consultații gratuite.

Rac

Racii au parte de tensiuni vizând felul în care își organizează treburile, agenda de lucru. Se pot plânge de faptul că oamenii nu sunt responsabili, dau telefoane și nimeni nu răspunde, se pot plâne că omenii nu-și fac fac datoria. Sunt supărați, pentru că lucrează la foc automat, mai ales din 24 noiembrie.

Leu

Leii au parte de relații reci cu oamenii apropiați sau partenerul, asta pentru că își doresc multe lucruri. Unii nativi se pot supăra din cauza sănătății altor persoane. Cu toate astea, stau bine cu energia. Leii sunt într-o formă grozavă, dar atunci când sunt în colaborare cu alții, parcă oamenii nu mai cad de acord.

Fecioară

Pentru Fecioare, tensiunile au mai mult legătură cu activitățile din casă. E o stare constantă de agitație. Vor să facă trabă, dar în ritmul lor. Agitația le tulbură, pentru că au nevoie de disciplină și ordine în viața lor.

Balanță

Balanțele au parte de tensiuni legate de sarcinile pe care le au de făcut. Trebuie să găsească înlocuitori pentru ce au de făcut și au multe drumuri de parcurs. Trebuie să fie atente dacă șofează sau merg pe drum, pentru că nu toate deăplasările sunt coerente, mai există și sincope.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care este cea mai mare vulnerabilitate a fiecărei zodii. Balanțele te vor alunga din viața lor dacă te prind cu minciuna

Scorpion

Tensiunea dintre Marte și Saturn aduce cheltuieli pentru Scorpioni. Asta e principala dificultate pentru ei. Banii pe care îi așteaptă de ceva timp nu mai vin. Se vor forma și unele aspecte bune.

Săgetător

Săgetătorii au conflicte interioare. Nu se mai înțeleg pe ei, au un tranzit bun din punct de vedere energetic. Vor realiza că terenul nu este pregătit pentru tot ce își doresc să realizeze. Vor libertate, tinerețe, energie, dar grijile se pun de-a curmezișul.

Capricorn

Capricornii nu sunt într-o formă prea cimunicativă. Mai mult observă, ascultă, dar nu îi înțeleg pe cei din jur. Pot simți că lucrurile au luat-o mai în față. Nu mai țin pasul cu vremurile. Unii se pot simți abandonați, distanțați de ceilalți, neanunțați de anumite evenimente.

Vărsător

Vărsătorii au parte de cheltuieli, dar și de bani. E un conflict interior între ce le-ar face bine lor și unde le-ar plăcea să fie, unde sunt invitați să fie, unde ar fi utili din punct de vedere social.

Pești

Peștii au tensiunea legată de responsabilități. Unii vor să rezolve lucrurile într-un anumit stil. Sunt exigenți din punct de vedere moral, justițiar. E obositor pentru ceilalți să fie perfecți așa cum vor Peștii.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Alexandra Stan s-a despărțit de milionarul belgian. Culisele separării
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Costuri și strategii diferite: Bulgaria și România în cursa achizițiilor de avioane de luptă
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...