Probleme în paradis? Cristina Șișcanu a intrat peste Mădălin Ionescu în camera de hotel. „Să vedem, e singur?”

Cristina Șișcanu e foarte activă pe rețelele sociale și își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Și când merge în vacanțe și când are vreo problemă sau când petrece timp de calitate alături de cei dragi.
Filip Stan
22 nov. 2023, 18:13
Probleme în paradis? Cristina Șișcanu a intrat peste Mădălin Ionescu în camera de hotel.

Recent, Cristina Șișcanu a mers la un hotel unde o aștepta soțul ei, Mădălin Ionescu. Vedeta a vrut să-i facă o „surpriză” partenerului și a apărut în camera lui fix când se aștepta mai puțin, el știind că soția lui e încă în trafic.

Cristina Șișcanu le-a spus urmăritorilor pe filmare că vrea să vadă dacă e singur acolo. „Niciodată nu se știe, să fim cu ochii în patru”, a spus ea.

„Îl iau prin surprindere pe Mădălin în camera de hotel. Să vedem… e singur???”, a scris Cristina Șișcanu, în dreptul videoclipului postat pe internet.

Citește și Gabriela Cristea adusă la capătul răbdării de Tavi Clonda: „S-a dat jos din mașină și a plecat!” Ce se întâmplă acum între cei doi

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost criticați de nenumărate ori pentru că ar face diferențe între copii, între Petra, fiica lor, și Filip, fiul prezentatorului tv dintr-o altă căsnicie. Criticile internauților au venit pe motiv că Filip nu merge cu ei în toate vacanțele.

Cristina Șișcanu șterge pe jos cu cei care o critică: „Considerați că aveți dreptul să ne judecați, să ne faceți regulile în familie?”

Cristina Șișcanu a explicat de ce Filip nu îi însoțește în toate vacanțele.

„De fiecare dată când mergem într-o vacanță și nu este Filip cu noi, încep aceleași comentarii: ”Că faceți diferența, că ați luat-o doar pe Petra, pe Filip nu l-ați luat”, chestii de genul acesta, răutăți. Și de fiecare dată explic, pentru că voi, cei care faceți aceste comentarii considerați că aveți dreptul să ne judecați, să ne faceți regulile în familie, și așa mai departe. Pentru că, atâta timp cât postăm videoclipuri aici, considerați că aveți acest drept.

Filip nu este un copil, are aproape 20 de ani, într-o lună face 20 de ani, nu toate tipurile de călătorii i se potrivesc vârstei.(…) Filip nu își dorește să vină cu noi în vacanțe, lui îi place să stea în confortul casei lui, acolo unde deține controlul și asta pentru că este o persoană specială. Mai mult decât atât, genul de călătorie în care suntem plecați acum este puțin complicată pentru Filip, pentru că mergem cu mașina, avem mai multe opriri, el are anumite tabieturi, de exemplu el nu merge mult pe jos.(…) El nu vrea să facă asemenea lucruri, pentru el se potrivesc doar tipurile de vacanță unde te duci și stai într-un singur loc, genul de resorturi cu all-inclusive și stai acolo, nu ieși de acolo.

El nu rezistă să meargă pe jos mult, Petra da. Mai mult decât atât, noi facem efortul, de câteva ori pe an, să îl convingem să vină cu noi în vacanțe, cum a fost în Grecia, în Turcia”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Citește și Scanadal uriaş: Lia Bugnar face acuzaţii grave la adresa producătorilor emisiunii Asia Express. „Dansezi cum vor ei. Eşti un cobai”

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!