Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba. „Există riscul să apeleze chiar la autorități”

Cristina Demetrescu, cel mai cunoscut astrolog din România, avertizează că în perioada următoare ghinionul se va abate asupra unei zodii care riscă să își facă foarte mulți dușmani.
Alina Costache
22 nov. 2023, 23:11
Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba. „Există riscul să apeleze chiar la autorități”
Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba.

Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Acești nativi vor avea parte de foarte multe neplăceri, la finalul lunii noiembrie, iar unele persoane vor fi nevoite să apeleze la autorități pentru a scăpa de probleme.

Citește și Cristina Demetrescu face dezvăluiri cutremurătoare despre harul cu care este înzestrată: „Aș putea să aflu data morții cuiva”

Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie!

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, zodia care se va umple de dușmani în perioada următoare este Capricornul care va avea parte în următoarea perioadă de foarte multe momente zbuciumate.

„Capricornii își pot face dușmani în această perioadă. Culmea este că există riscul să apeleze chiar la autorități. Este doar o flamă ce se întâmplă acolo, este o chestiune trecătoare, dar care le creează un pic disconfort. Problemele se rezolvă însă, Capricornul s-ar putea să fie iritat în perioada următoare”, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

În perioada următoare nici nativii zodiei pești nu o vor duce mai bine și asta pentru că în următoarele zile aceștia vor cheltui foarte mulți bani, avertizează astrologul.

Acești nativii vor face tot posibilul să iasă în față și să demonstreze că ei sunt cei mai buni, iar cei din jur vor observa o schimbare în comportamentul lor, dar nu în sensul bun.

„Peștii cheltuie mult. Au câteva plăceri nevinovate, posibil unele accesorii vestimentare care sunt foarte scumpe, dar sunt justificate pentru că au anumite evenimente la care trebuie să participe și, nu în ultimul rând, sunt în competiție cu cineva și chestia asta trebuie să le hrănească ego-ul”, a mai spus astrologul, potrivit news18.ro.

Trei zodii care au parte de un Crăciun ca în filme

În decembrie, zodiile se pregătesc să aibă parte numai de momente magice, iar prima în rândul privilegiatelor este Fecioara. Pentru acești nativi, visurile devin realitate, iar o nouă viață plină de bucurii și lipsită de probleme se decantează în fața lor. Lunga așteptare și răbdarea manifestate de Fecioare în perioada anterioară sunt acum răsplătite într-un de zile mari, iar înțelepciunea lor le va călăuzi pașii în această perioadă de transformare.

Leul este a doua zodie care va cunoaște farmecul schimbărilor majore. Chiar dacă au primit vești mai puțin încurajatoare în zilele recente, acum se deschide o fereastră către realizarea visurilor. Viața lor suferă o transformare radicală, iar Leii vor experimenta tot ceea ce și-au dorit. Cu toate că investesc mult timp și efort în pregătirea pentru această nouă etapă, satisfacția finală va compensa orice efort depus.

Gemenii sunt a treia zodie norocoasă în luna decembrie, beneficiind atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Lucrurile evoluează exact așa cum și-au imaginat, aducându-le o viață de vis alături de familie și persoana iubită. Pentru Gemeni, această perioadă se anunță a fi una plină de realizări și împliniri, satisfăcându-i pe deplin.

Citește și Zodiile care suferă un mare blocaj la final de toamnă. Se anunță boli și despărțiri. Cristina Demetrescu vine cu previziunile complete

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Celebrul medic ne-a părăsit. Ce tragedie!
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor pentru toți beneficiarii din țară
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...