EXCLUSIV | George Simion, reacție la scandalul vaccinurilor: ”Să ne uităm în conturile lor bancare! Se dovedește tot ce am acuzat”

Președintele AUR, George Simion, a reacționat la știrea despre ancheta DNA față de achiziția de vaccinuri, împotriva lui Florin Cîțu, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, în exclusivitate pentru România TV.
Alina Costache
23 nov. 2023, 18:35
EXCLUSIV | George Simion, reacție la scandalul vaccinurilor: ”Să ne uităm în conturile lor bancare! Se dovedește tot ce am acuzat”
George Simion

Florin Cîțu și foștii miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă sunt vizați în dosarul legat de achiziția vaccinurilor, prejudiciul fiind de un miliard de euro.

Citește și DNA cere ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă în dosarul vaccinurilor anti-COVID. Prejudiciul este de 1 miliard de euro

Liderul AUR, George Simion, a intrat în apel telefonic la România TV, unde a declarat următoarele:

„Este un jaf făcut din bani publici, noi am reușit înființarea unei comisii de anchetă. Nu înțeleg de ce actuala guvernare și PSD-ul a acoperit urmele. Era o anchetă penală în curs legată de vaccinuri, dar nu sunt doar vaccinurile. Și nu va fi domnul Cîțu primul pro vaccinist care va intra la închisoare, ne gândim și la Raed Arafat și la felul în care s-au achiziționat acele izolete care nu au folosit nimănui, la dosarele cu măști, la felul în care eram închiși în case.

Mii de camioane cu lemn care părăseau țara. Cine a avut interes? E simplu, să ne uităm la conturile lor bancare. Domnul Cîțu este un nefericit al istoriei acestei țări, domnul Cîțu spunea de la tribuna parlamentului ”Am luat și vom mai lua”, bine el se referea la păduri, dar de fapt el lua banii românilor. Și-a bătut joc de această țară și merită să meargă la închisoare”, a spus George Simion pentru România TV.

 

George Simion: ”Voi vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu”

„Era pandemie și tu cumperi 100 de milioane de doze mână în mână cu Ursula? Procurorii să își facă treaba până la capăt, nu trebuie să lase nicio portiță juridică. Am făcut demersuri și am pus la dispoziția procurorilor eu și parlamentarii AUR probe concrete legate de felul în care s-a desfășurat marele furt din timpul pandemiei.

Din cauza marelui furt din timpul pandemiei acum se iau aceste măsuri care pun pe butuci agenții economici care nu au fost închiși atunci. E un atac la tot ce înseamnă agent economic și la adresa economiei naționale. Infracțiunea asta nu mai e în Codul Penal, că noi nu trebuie să mai avem nici economie nici națiune”.

Citește și Radu Berceanu trage un semnal de alarmă după ce PNL a ajuns pe locul 3 în sondaje: „Am mai văzut un film în care a dispărut PNŢCD şi să ştiţi că lucrurile se pot repeta”

Liderul AUR: ”Nu o să îi mai voteze nimeni”

„Voi vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu și a oricărui parlamentar implicat în jaful din timpul pandemiei. USR-ul este un partid corupt cu legături cu marea finanță mondială și cu legături cu cei care astăzi la Comisia Europeană subminează suveranitatea națională a statelor.

Ați văzut votul de ieri. Noi suntem un partid suveranist care va pune capăt acestor fărădelegi. Are DNA-ul probe, partidul care va ieși din istorie ca cel mai corupt partid. Atât au putut, nu o să îi mai voteze nimeni. Se dovedește tot ce am acuzat”.

Astfel că, PNL-ul va vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu, care este membru al acestui partid, iar în trecut a fost în fruntea șefiei Partidului Național Liberal.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Taxă pe lux pentru românii cu case și mașini scumpe
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!