Cătălin Bordea, șocat când a văzut pozele cu Spike și Livia sărutându-se: „Simți fizic cum te golești. M-am pus pe bancă, mă uitam în gol”

Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre despărțirea bruscă de fosta soție, Livia. Acesta a dezvăluit că merge la terapie pentru a putea trece peste și a povestit cum a reacționat când a aflat că a fost înșelat.
Alina Costache
24 nov. 2023, 15:40
Cătălin Bordea, șocat când a văzut pozele cu Spike și Livia sărutându-se: „Simți fizic cum te golești. M-am pus pe bancă, mă uitam în gol”
Cătălin Bordea, primele declarații despre despărțirea de Livia

Cătălin Bordea, invitat la emisiunea „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la Antena Stars, a  vorbit despre despărțirea de Livia. Juratul emisiunii „iUmor” a dezvăluit că a apelat la terapie și că soția lui era complet schimbată în momentul în care el s-a întors de la America Express.

O perioadă, comediantul s-a învinovățit pentru ceea ce s-a întâmplat între el și Livia și și-a reproșat că nu a fist destul de bărbat și că nu i-a acordat mai multă atenție fostei soții.

„Chestia asta mi-a pus capac. Te lasă mama, tata, soția… eu deja aveam teama abandonului, dar nu știam ce înseamnă exact. (…) Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Nu m-am dus la terapie să văd care este treaba cu mine. (…) Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…)

Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Citește și: Cătălin Bordea își dorește un copil. Ce mesaj i-a transmis Livia comediantului, la ultima întâlnire: „Nu am respins ideea niciodată”

Acesta a continuat: „Îți dai seama că mi-a găsit (n.r. – psihologul). Adică mi-a găsit multă frică acolo, mi-a găsit multă lașitate, mi-a găsit trauma abandonului. (…) Mi-a găsit perfecționist… eu nu am luat niciodată premiul II, niciodată în viața asta, eu tot timpul trebuia să fac ceva să iau premiul I. (…) Trauma abandonului la mine s-a redus considerabil”.

Bordea recunoaște că nu și-a revenit complet după divorț. Întrebat dacă ar fi dispus să o primească din nou în viața lui pe Livia, acesta nu a negat.

„Nu (n.r. – nu este vindecat total). Sub nicio formă. Mai am o grămadă de lucru, mai am demoni. Este o detașare totală, adică îmi trebuie o detașare totală. Eu, în momentul ăsta, sunt ca în recuperare după dependență de droguri. Adică e foarte scurt momentul de la când te-a părăsit dealer-ul pentru alt drogat. Nu pot să răspund la întrebarea asta (n.r. – dacă ar putea să o ierte pe fosta lui soție). Pentru că nu știu. Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni care, încontinuu, îmi fac portretul din urmă. (…) Ai tendința să uiți”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, despre pozele cu Spike și Livia

Atunci când au apărut în presă imaginile cu Livia și Spike sărutându-se, Bordea a avut parte de un adevărat șoc. Actorul este recunoscător că i-a avut alături pe prietenii săi, care l-au ajutat să treacă peste situația marcantă din viața lui.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (…) Încep să se lege (n.r. – lucrurile), pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a declarat comediantul.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Bordea după divorțul de Livia. „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Sunt tot singur, nu-mi găsesc iubită”

Acesta a povestit în emisiunea lui Dan Capatos că începuse să observe schimbări în comportamentul fostei soții în ultimul an. Cătălin Bordea spune că nu o mai recunoaște pe femeia pe care a iubit-o enorm.

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…) În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a adăugat el.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'