Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Suma imensă care i s-a cerut: „Am fost sunat şi mi s-a propus să cumpăr!”

Ciprian Marica susţine că i s-a propus să cumpere celebra filmare în care a fost prins cu altă femeie într-un hotel din Cluj-Napoca. Fostul fotbalist susține că i s-au cerut bani pentru ca acel video să nu fie făcut public.
Filip Stan
25 nov. 2023, 15:09
Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Suma imensă care i s-a cerut:
Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Suma imensă care i s-a cerut: "Am fost sunat şi mi s-a propus să cumpăr!"

Ciprian Marica, şantajat cu celebra filmare în prosop. Fostul atacant al echipei naţionale a fost surprins într-un hotel din Cluj-Napoca alături de Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, cu care se pare că avea o aventură de mai mult timp. La un moment dat, Ciprian Marica iese din cameră, doar în prosop, fiind confruntat chiar de soţul încornorat, moment în care uşa se blochează şi el rămâne pe dinafară! Filmarea a fost făcută publică în 2019. Acum, fostul fotbalist a vorbit despre acest subiec la podcast-ul Anamariei Prodan.

Citeşte şi: Fosta amantă a lui Marica arată bombă! Cu ce se ocupă acum Ana Muntean. ”Nu am niciun fel de regret”

„Dacă eram bărbat, îmi era rușine că sunt bărbat, să mă pun în asemenea situații, să vin pe la uși. Dar mi s-a părut fabulos, și te aplaud încă o dată, că ai ieșit asumat la ușă și ai spus: „Ce vrei? Care e problema?”. Ce ai simțit în momentul ăla? Te-a amuzat? Sincer! Te-a amuzat momentul ăla sau, cumva, te-a speriat că ți-ar putea știrbi din bărbăție?”, l-a întrebat Anamaria Prodan pe Ciprian Marica.

„Au trecut ceva ani de atunci. Mulți ani. N-am ales şi n-am vrut să vorbesc despre asta niciodată pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că… și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul.  N-aș dori să dau apă la moară sau să continui chestia asta. Este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur, era pandemia, am înțeles-o atunci… cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul care trebuie”, a răspuns Ciprian Marica.

Citeşte şi: Ce au făcut Ioana Marcu şi Ciprian Marica, după episodul „prosopul”. Cuplul celebru la care au apelat cei doi atunci când au dat de necaz

„Nu eram căsătorit, nu aveam nici un contract cu cineva semnat… Bineînțeles că nu sunt mândru de ce am făcut, am și spus-o, mi-am și asumat public. Nu mi-aș fi dorit niciodată să apar public în situația aia. Nu a fost chiar o răzbunare, hai să nu-i spunem așa, dar s-au întâmplat niște lucruri care au dus la situația aia. Am fost sunat și mi s-a propus de multe ori să cumpăr filmarea aia, dar am preferat să nu o fac. Am zis: „Dă-o publicului!”, tocmai că nu am vrut să am ceva de ascuns niciodată. Am fost mereu asumat!”, a mai spus Ciprian Marica.

Ciprian Marica era la acea vreme într-o relaţie cu Ioana Marcu, alături de care este şi în prezent, cu care are doi copii. La rândul ei, Ana Muntean a fost iertată de soţ pentru infidelitate!

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!