Marele secret al lui Dani Mocanu, dezvăluit de o verişoară misterioasă. „Copilăria noastră… Hmm!”

Costinela Toma, verișoara lui Dani Mocanu, a făcut dezvăluiri explozive, subliniind că ea este, de fapt, o soprană talentată. Aceasta a vorbit despre cariera sa muzicală şi susţine că nu este interesată de genul abordat de celebrul ei văr.
Filip Stan
26 nov. 2023, 11:14
Marele secret al lui Dani Mocanu, dezvăluit de o verişoară misterioasă.
Marele secret al lui Dani Mocanu, dezvăluit de o verişoară misterioasă. "Copilăria noastră… Hmm!"

Marele secret al lui Dani Mocanu, dezvăluit de o verişoară misterioasă.  Întrebată despre începuturile carierei sale artistice, Costinela Toma a mărturisit că și-a început drumul în muzică la vârsta de 7 ani, când a fost înscrisă la școala de muzică, secția pian. Cu toate acestea, a renunțat la muzică pentru o perioadă, orientându-se către pregătirea pentru medicină în perioada liceului. Ulterior, la vârsta de 19 ani, a luat decizia de a renunța la medicină pentru a se dedica complet muzicii și a devenit solistă în trupa viitorului ei soț de atunci.

Citeşte şi: Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”

Întrebată despre dificultățile întâmpinate în ascensiunea sa în muzică, Costinela Toma a recunoscut că a avut momente în care a crezut că va renunța. Divorțul și pierderea bunicii maternă și paternă au fost momente extrem de dureroase care au pus la încercare devotamentul ei față de muzică.

„În momentul în care am divorțat și am fost nevoită să renunț pentru şaăte luni la cântat mi-am dat seama, de fapt, ce înseamnă muzica pentru viața mea. Au mai fost două momente extrem de dureroase și anume atunci când mi-am pierdut bunica maternă și pe cea paternă. apoi, să crești un copil nu este atât de greu, educația unui copil este puțin mai dificil de realizat, pentru că de asta depinde ce va face în viață. Au fost și momente în care mi-a fost puțin greu”, a declarat Costinela Toma pentru Fanatik.

Despre relația sa cu Dani Mocanu și modul în care percepe asocierea cu numele acestuia în lumea publică, Costinela Toma a subliniat că, deși sunt familie, ea nu vrea ca oamenii să creadă că se folosește în vreun fel de numele acestuia: „Suntem pe nișe diferite și fiecare a muncit pentru numele său. Așa cum spune și el, tu stai acolo unde ești pe scenă, la filarmonică, nu în lumea asta unde ești acuzat de orice”.

Costinela Toma a evitat să dezvăluie prea multe detalii despre relația sa cu Dani Mocanu înainte și după celebritate, subliniind că artistul este același dintotdeauna.

„Copilăria noastră… Hmm…  Cu bunicii la țară. Eu fiind mai mare puțin decât verii și fratele meu aveam grijă de ei. Îmi amintesc iernile când ne dădeam cu sania de dimineața până seara și ajungeam acasă înghețați, iar bunica ne așeza pe toți pe lângă sobă și ne făcea lapte cu cacao. Pot spune că eu și Dani eram foarte cuminți. Probabil așa sunt artiștii. Dani este același dintotdeauna! Ne vedem destul de des. El mereu m-a încurajat și m-a susținut”, a spus Costinela Toma.

Citeşte şi: Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. „Bă, fii atent ce spun! Pe mine nu mă ia nimeni de fraier!”

În încheiere, Costinela Toma a vorbit despre cariera sa muzicală, subliniind că își alege cu atenție ocaziile la care cântă, dar nu a exclus o colaborare cu Dani Mocanu: „Colaborarea cu el urmează, dar nu se știe niciodată când o să scoatem un album împreună. Încă nu am făcut planul pentru a face o melodie împreună, dar avem timp să o facem”.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Apartamentele pe care să nu le cumperi niciodată, chiar dacă au prețuri tentante. Le găsești în marile orașe precum București sau Cluj, dar nimeni nu îți va spune acest detaliu
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
BREAKING | Alex Bodi și iubita lui, REȚINUȚI de Poliția de Frontieră, înainte de a urca în avionul de Mykonos!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mâncare cu viermi, la Institutul Fundeni! Asta a primit un pacient cu leucemie la micul dejun. Ce spun reprezentanții spitalului
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Medic din Brașov, prins în flagrant luând mită, arestat pentru 30 de zile
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!