Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie. Recomandarea specialiștilor pentru fiecare nativ

Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie. Dacă te chinui să slăbești și nu prea îți iese, ar trebui să ții cont de recomandarea specialiștilor în astrologie, care au pregătit câte un regim alimentar pentru fiecare categorie.
Alina Costache
27 nov. 2023, 17:04
Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie. Recomandarea specialiștilor pentru fiecare nativ
Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie

Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie. Determinarea este cea mai importantă, însă dacă nu știm ce anume ni se potrivește, este posibil să ne facă mai mult rău acest proces și să obținem efectul opus, potrivit Astrology.com.

Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec

Pentru nativii Berbec, să înceapă o dietă este o călătorie ușoară, însă ceea ce devine greu este continuarea acesteia. Ce e foarte important este ca această situație să fie abordată împreună cu un prieten pentru a primi încurajările necesare. Este foarte importantă să aibă suport moral.

Taur

Nativii Taur iubesc dulciurile și alte mâncăruri bogate în calorii. Pentru a slăbi, trebuie să fie cu adevărat atrași de dieta și planul lor de antrenament.

Încearcă să frecventezi o sală de sport așa cum îți place și să-ți reamintești în fiecare zi că trebuie să exersezi, arată Yourtango.com.

Gemeni

Nativii Gemeni iubesc să fie întotdeauna pe drumuri pentru că acest lucru le întărește caracterul. Pot să-și creeze o rutină de alergat și să o urmeze întocmai.

Citește și: Zodiile care încep ultima lună din an cu dreptul. Acești nativi vor avea parte de fericire și prosperitate

Rac

Pentru nativii Rac, cheia pentru o dietă sănătoasă este în bucătărie. Își doresc un astfel de plan personalizat, atât pentru ei cât și pentru familie. Încearcă diete sănătoase, slabe caloric.

Leu

Nativii Leu preferă să fie sociabili și își doresc să participe întotdeauna în sporturi de echipă. Baschetul este o idee bună pentru acest semn zodiacal, asta dacă urmează și o dietă sănătoasă.

Fecioară

Nativii Fecioară preferă rutina, așa că atunci când își doresc să slăbească se țin de un plan bine stabilit. Vor împărtăși cu cei din jur ceea ce au realizat și se vor mândri cu asta.

Balanță

În ceea ce-i privește pe cei născuți în zodia Balanță, aceștia fac pași mici în drumul lor către o dietă sănătoasă. Orice schimbare bruscă, indiferent că vorbim despre exerciții sau dietă, îi poate face să dea mulți pași înapoi.

Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să aibă alături pe cineva foarte determinat alături pentru a slăbi cu adevărat. Vor căuta antrenamente de forță, poate kickboxing, orice le pune sângele în mișcare într-un mod rapid.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt nevoiți să se păcălească pentru a intra într-o horă a dietelor sănătoase. Atunci când se plictisesc, renunță imediat. Cheia pentru a slăbi este să se bucure de ceea ce realizează.

Capricorn

Nativii Capricorn pot slăbi cu diete practice și o rutină de antrenament. De obicei adoptă o atitudine responsabilă. Cea mai bună modalitatea este să renunțe la rețetele de tip fast-food și să consume mai multă mâncare organică.

Vărsător

Nativii Vărsător nu pot slăbi fără a se pierde puțin în această horă a deciziilor legate de un plan alimentar susținut. Vor să realizeze totul într-un mod distractiv, provocator și stimulant intelectual. Cursurile de dans îi pot ajuta în acest sens.

Pești

Nativii Pești se concentrează mai mult pe dietă, însă aceasta trebuie să aibă o combinație între minte și trup. Pentru a slăbi, optează pentru yoga pentru a avea o provocare de lungă durată.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'