Dorian Popa merge mai departe. Influencerul, prins drogat la volan în urmă cu o lună, a decis să lase problemele în spate: „Când nu mai poți, mai poți un pic”

Dorian Popa a lansat o nouă melodie, după ce în urmă cu o lună a fost prins drogat la volan. Piesa „Merg mai departe” are deja peste 100.000 de vizualizări.
Alina Costache
27 nov. 2023, 23:54
Dorian Popa merge mai departe. Influencerul, prins drogat la volan în urmă cu o lună, a decis să lase problemele în spate: „Când nu mai poți, mai poți un pic”
Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”

La o lună după ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”, prin care își exprimă propriile trăiri. La doar câteva ore de când a fost lansată, melodia a strâns peste 100.000 e vizualizări și peste 500 de comentarii pe YouTube.

Dorian Popa și-a exprimat recunoștința față de susținerea primită din partea fanilor. Influencerul a menționat  că sperăp ca piesa lui să ofere putere și inspirație celor care se confruntă cu momente dificile în viața lor.

Citește și: Transformarea spectaculoasă a vilei de lux a lui Dorian Popa. Cum arată locuinţa după recenta renovare: de la nuanţe de gri la solar personal VIDEO

„În primul rând încep prin a vă mulțumi pentru toată pe care mi-ați oferit-o și pentru muntele de energie caldă ce l-ați creat pentru a mă adăposti! Nu am cuvinte să releve, cu adevărat, cât de protejat m-am simțit, însă știu sigur că simțiți cât de recunoscător vă sunt! Sper ca piesa asta să vă dea puterea să vă luptați cu momentele grele din viețile voastre și nu uitați că-n spatele oricărui nor, fie el cât de negru, există lumina soarelui, gata să ne lumineze și să ne încălzească sufletele la loc! Al vostru negreșit… am fost, sunt și voi fi”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Versurile piesei „Merg mai departe” reflectă lupta influencerului cu momentele dificile și determinarea de a merge înainte.

„Toată lumea trece prin momente nasoale, când parcă nu mai ai nimic de făcut și ești la capătul puterilor…./ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, sunt o parte din versurile piesei „Merg mai departe”.

„Încerci să vezi binele din oricare rău/ Dar ce faci când arde totul în jurul tău?/ Oare așa o să fie mereu?/ Împreună la bine, atât de singur la greu/ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, continuă piesa.

Dorian Popa trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a recunoscut că a consumat canabis și a postat un videoclip de 10 minute în care a explicat ce s-a întâmplat.

Citește și: Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan: „Citiți și plângeți”

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, spunea Dorian Popa.

Totodată, influencerul a rămas și fără partenera care i-a fost alături timp de 11 ani, Claudia. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Prințul William e putred de bogat. Ce avere deține viitorul rege
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Românii primesc BANII ÎNAPOI, dar iau amendă. Ordin la Guvern: Dezastru
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Jennifer Aniston Critică Declarațiile Împotriva Femeilor Fără Copii ale lui J.D. Vance
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!