Horoscop decembrie 2023: zodiile care scapă de problemele din trecut și sunt protejate de Dumnezeu la final de an

Astrele prevăd un final de an încredibil pentru unii nativi ai zodiacului. În timp ce unii au parte de bani și unii de dragoste, alții se bucură de protecție divină pe final de an. Iată care sunt zodiile ce scapă de probleme vechi și se pregătesc de un an fabulos!
Filip Stan
28 nov. 2023, 09:40
Horoscop decembrie 2023: zodiile care scapă de problemele din trecut și sunt protejate de Dumnezeu la final de an

Horoscop lunar decembrie 2023: zodiile care vor triumfa pe toate planurile în ultima lună anului. Unii dintre nativi vor scapă de probleme apăsătoare și vor intră senini și cu încredere în 2024. Vezi dacă te numeri și tu printre cei norocoșii protejați de Divinitate.

Citește și: Trei zodii de femei norocoase în 2024. În sfârșit, se sparge ghinionul și își pot găsi marea dragoste

Horoscop decembrie 2023: zodiile protejate de Dumnezeu la final de an

Berbec

Ați fost încercați destul de mult până acum de viață. A venit, însă, vremea să vă demonstrați talentele și abilitățile și să scăpați de probleme. Scuturați-vă de stările pesimiste și gândurile descurajatoare și priviți înainte, cu optimism. Iar dacă vor mai apărea chestii de rezolvat, amintiți-vă că dispuneți de extraordinara capacitate de adaptare.

Primele câteva zile de decembrie păstrează energiile lui noiembrie, apoi bunăstarea și starea de spirit se vor stabiliza și va exista ocazia de a se dovedi calități excelente de afaceri. Vă vin idei și le discutați cu colegii sau cu oameni aflați pe aceeași frecvență cu voi. Împreună puteți face strategii de dezvoltare care mai târziu vor da roade. Există însă o greutate de pornire care depinde de voi. Dacă veți fi grăbiți și impulsivi, dar și dacă vă angrenați în mai multe activități deodată, atunci singuri vă veți da cu stângu-n dreptul.

Atâta timp cât Soarele va traversa Săgetătorul, zodie de Foc ca și a voastră, aceia care lucrează-n sistemele de educație superioară, drept sau în companii străine vor primi mari deschideri. Retrogradarea lui Mercur poate încetini mersul lucrurilor, iar sfatul astrelor este ca, pe parcursul acesteia, să vă întoarceți la greșeli mai vechi pentru a le repara.

Horoscop decembrie Taur

Decembrie va fi o lună de făcut bilanțuri, de tras concluzii și de sfătuit cu oameni experimentați acolo unde vă simțiți depășiți de situație. Nu vă lăsați provocați și nici nu acționați pe baza stărilor emoționale, ci curățați-vă mintea de gândurile inutile. Aveți nevoie de claritate pentru a schița bine planurile acțiunilor viitoare.

Calmul și relaxarea se vor instala, lăsând în urmă ceea ce v-a produs stres în noiembrie. Cooperarea, semnarea acordurilor și tratatelor oficiale vor contribui la dezvoltare și stabilitate în continuare. Altfel, a vă lăsa dominați de instincte și sentimente nu ar conduce decât la pierderi. Retrogradarea mercuriană va readuce pe tapet vechi colaborări sau reluarea de proiecte abandonate cândva.

Din punct de vedere al sănătății, încă rămâneți vulnerabili datorită unei oboseli cronice. Cocktailurile cu vitamine vor ajuta la întărirea sistemului imunitar, iar dacă prindeți o gripă, o răceală, nu ezitați să începeți imediat tratamentul.

Financiar, perioada e bună pentru rezolvarea problemelor financiare. Închideți-vă împrumuturile, plătiți-vă datoriile și rezolvați-vă facturile. Un mic profit este posibil, dar și schimbări neașteptate, dar plăcute.

În cuplu, anumite situații conflictuale se pot agrava din cauza inflexibilității și a ambițiilor nemărginite de ambele părți.

Horoscop decembrie Gemeni

Inteligența și socializarea v-ar aduce bune rezultate în această ultimă lună din 2023. Veți putea construi relații bune cu partenerii, veți avea inițiative și perspicacitate în afaceri. Înainte însă de a lua orice decizie, gândiți-vă totul până la cel mai mic detaliu.

Raportat la poziția Soarelui, în următoarele 3 săptămâni multe circumstanțe vor depinde de comunicarea cu ceilalți. Nu le ignorați părerile, nici celor cu care lucrați, nici membrilor cu care conviețuiți. Accentul energetic nu este doar pentru voi, ci și pe interesele și obiectivele celorlalți cu care veniți în contact. Doar să nu exagerați apoi cu dependența de colegi, parteneri sau prieteni. Nu de alta, dar vă veți trezi cu rezultate mai puțin favorabile și le veți facilita lor înaintarea, în defavoarea voastră.

Așteptați-vă ca în ultima decadă de decembrie să fiți întorși din drum și obligați să vă reconsiderați planurile anterioare. Ele au nevoie de adaptare, în funcție de condițiile de-acum.

În familie, lucrurile decurg cu bune, dar și cu tot felul de poticneli, în special în relația cu membrii în vârstă.

Financiar, cheltuielile pot fi mai mari decât câștigurile și probabil că ceilalți ai voștri vor avea mai mari beneficii decât voi. Nu-i problemă, vă veți bucura și voi de darurile lui Moș Crăciun.

Horoscop decembrie Rac

Veți avea multe de rezolvat, iar timpul aproape că nu va fi suficient pentru toate. Veți fi împărțiți între carieră și familie și vă veți simți obosiți. Mobilizați-vă, organizați-vă și eficientizați totul stabilindu-vă prioritățile!

Financiar, există destulă incertitudine, dar ideile creative și efortul dublat vor aduce câștiguri ca să echilibreze balanța de plăți.

Dacă vor exista probleme de natură juridică, va fi dificil să le rezolvați fără sprijinul altora. Dezvoltați tactici comportamentale care vă vor permite să depășiți obstacolele fără complicații. Mijlocul lunii poate aduce rezolvarea problemelor vechi. Vor fi șanse să le discutați și să obțineți rezultate concrete.

Medical, poziția Soarelui vă va vulnerabiliza, mai ales dacă vă știți cu boli cronice. Nu le neglijați. De asemenea, atenție la bolile virale și infecțioase, ale căror complicații pot fi severe. Metodele tradiționale și deja testate vor avea efect.

În mediul de lucru poate trona bârfa și calomnia. Vedeți-vă conștiincios de treburi și evitați orice intrigă. Veți putea preveni în acest mod situațiile provocatoare și consecințele rele ale tensiunilor.

Horoscop decembrie Leu

Pentru a traversa bine această ultimă lună din 2023, aveți nevoie de forța voastră creativă, de implicare în activități și de multă responsabilitate. De primul element oricum dispuneți în mod natural. Îndreptați-vă talentele spre carieră, pentru că acolo se vor ivi modificări importante. Renunțați la planurile necinstite și evazive, pentru că profiturile necinstite se vor duce pe apa sâmbetei la fel precum apar. Negociați, faceți oferte, întâlniți oamenii potriviți și apoi acționați, concentrați-vă pe sarcinile și problemele prioritare și rezolvați-le sistematic.

Financiar, câștigurile sunt mici. Există explicație pentru asta: sunteți în faza reconstrucției care necesită investiții. Veți găsi însă suport la alții pentru a vă descurca deocamdată. Ideea nu e de a da lovituri bănești peste noapte, ci de a atinge nivelul unui venit stabil în timp.

Pentru cei aflați în cuplu, se pot ivi diferențe de opinii în modul de cheltuire a banilor. Fiți voi buni strategi și nu vă lăsați influențați de parteneri dacă aceștia vor să se arunce în achiziții mari.

Fecioara

Vine o lună de iarnă în care veți avea de rezolvat multe treburi. Ca urmare, nervozitatea și epuizarea nu vor întârzia să apară. Energia va începe să scadă și trebuie să luați măsuri de încetinire a ritmului nebunesc. Ocupați-vă de obținerea confortului acasă, de reparare, reamenajare și înfrumusețare. Vor fi preocupări plăcute, oricâtă muncă veți depune pentru ele.

Pentru câștiguri financiare, veți avea idei interesante. Bine-ar fi totuși să le ascultați și pe ale altora, pentru că nu-s de neglijat nici acelea.

Zona de străinătate sau colaborarea cu persoane de alte naționalități nu vă favorizează, iar acolo se vor ivi obstacole și neînțelegeri. Dacă veți dori să găsiți altceva de lucru, puteți începe de-acum să căutați. Retrogradarea planetei care vă guvernează semnul chiar sugerează o reconsiderare a sferei profesionale.

Medical, problemele nu sunt de nerezolvat, dar nu înseamnă că o răceală, o viroză nu s-ar ivi la orizont. Bolile cronice în schimb, ar putea necesita niște investigații mai amănunțite.

Spre finalul anului, fiți mai reținuți în reacții. Riscați să provocați tensiuni și să stricați relații.

Horoscop decembrie Balanța

Instabilitatea din noiembrie va păstra ceva urmări și acum, la final de an, însă nu va avea aceeași mare intensitate. Pot veni surprize interesante, întâlniri satisfăcătoare și momente plăcute.

Prima săptămână a lunii poate aduce excitabilitate, agitație și intoleranță, iar răspunsurile agresive pot tensiona relații și comunicare. De aici, adio bună colaborare și înțelegere. Cu o perioadă atât de dinamică, voi ați face bine să vă direcționați pozitiv spre noi idei profesionale, spre extindere a domeniilor sau spre propria dezvoltare personală.

Financiar, veți avea o dorință nebunească de a cheltui sume mari pentru divertisment sau achiziții. Ar trebui să renunțați la lucruri scumpe.

A doua parte a lunii va purta amprenta lui Mercur retrograd, astrul responsabil pentru contacte și conexiuni. Va trebui să vă ocupați în mod repetat de aceleași probleme, să reveniți la chestiuni anterioare, să refaceți și să corectați lucrări și documente efectuate în trecut. Cei angajați, nemulțumiți de job, vor dori să-l schimbe, însă finalul de an nu este cel mai bun moment pentru acest lucru.

Horoscop decembrie Scorpion

Intrarea planetei Venus în zodia voastră și două astre active și dinamice așa cum sunt Soarele și Marte în sectorul banilor, face ca multe în această privință să depindă de voi și de eforturile voastre. Nu veți primi prea mult sprijin financiar din afară și nici mari sau multe cadouri. Doar voi veți fi aceia care să vă întăriți bunăstarea. Așadar, dacă se va ivi o ofertă de muncă suplimentară sau alte propuneri, nu ezitați să le acceptați. Așa veți reuși să vă rezolvați toate problemele financiare și să intrați curați de datorii în noul an. Venitul nu va scădea, ba chiar uneori va crește ușor.

Grijă doar că odată cu veniturile, pot crește și costurile! Drept e că majoritatea cheltuielilor vor merge către familie, casă, copii și nevoile celor dragi. Va trebui să cheltuiți o sumă importantă pentru nevoile copiilor și să rezolvați problemele aferente.

În privința sănătății, veți fi mai stabili acum decât lunile precedente. Însă nutriția joacă un rol important. Mâncați alimente sănătoase, renunțați la alimentele grase și picante sau la cele de la fast-food. Chiar dacă vin sărbătorile, nu exagerați.

Horoscop decembrie Săgetător

Cu Soarele și Marte chiar pe semnul vostru, energia și dinamismul nu vor lipsi. Dar nici graba sau iritabilitatea. Evitați deci comportamentul agresiv și situațiile conflictuale și veți reuși să faceți lucruri mărețe, poate așa cum n-ați putut de-a lungul întregului an.

Luna ar putea fi favorabilă și relațiilor pentru înțelegerea situațiilor și rezolvarea problemelor personale. Doar că există riscul de a fi prea egoiști, inclusiv acolo unde nu-i cazul. Cât despre cei singuri, atâta timp cât planeta iubirii va rămâne-n Scorpion, șansele de a găsi pe cineva potrivit nu-s multe. Dar nu înseamnă că ei trebuie să se oprească din căutări, cu condiția ca ele să nu devină obsesive.

Sectorul profesional este la înălțime, iar voi aveți oportunitatea astrală de a rezolva în mod conștient probleme complexe. Veți reuși astfel să atingeți multe din obiectivele propuse.

Retrogradarea lui Mercur va avea loc pe casa banilor și n-ar fi exclus să primiți promisiunile unei recompense pentru munca depusă de-a lungul timpului. Faptic, deși pot exista întârzieri, banii o să-i primiți. Nu același lucru voi spune despre nativii care au afaceri. Aceia s-ar putea să fie nevoiți să apeleze la avocați pentru a-și recupera niște sume.

Capricorn

Destulă perioadă din lună vă veți smți demotivați și slăbiți de energie. Proiectele la scară largă pot fi amânate pentru o perioadă, pentru că este posibil să nu existe suficiente rezerve-n voi și pentru ele. Nu vă impacientați, luați-o cu ușurelul, pentru că vor fi destule șanse ca să vă reveniți.

Ocupați-vă de lucruri de rutină, oricât de plictisitoare și nesatisfăcătoare vi se par ele! Petreceți câteva zile în singurătate, cel mult lângă familie și gândiți-vă la țintele viitoare. Purtați discuții deschise asupra problemelor semnificative și dacă se ivesc neînțelegeri, rămâneți calmi. Dați dovadă de responsabilitate, consecvență și prudență, deoarece așa veți reuși până la urmă să puneți ordine-n viață.

Financiar, nu văd în aranjamentele astrale mari fluctuații, ci se păstrează oarecum un ton neutru. Veți cheltui pentru casă ori pentru copii dacă aveți. Pe aceia care totuși insistă pe făcut acum bani mai mulți îi sfătuiesc să ia în considerare ideile prietenilor care-s cu picioarele pe pământ. Tot la ei găsiți și finanțare, dacă e vreo urgență și n-aveți suficiente fonduri.

Medical, sunteți vulnerabili la răceli ori infecții sau trebuie să țineți dietă și să vă odihniți.

Horoscop decembrie Vărsător

Ultima lună a anului 2023 este pentru voi dinamică astral, cu influențe amestecate bune sau instabile. Nu va lipsi oprtunitatea de a face lucruri frumoase, dar nici riscul dezechilibrului.

Săptămânile în care Soarele se va mai afla-n Săgetător, indică pentru voi necesitatea lucrului în echipă, stabilirea unor obiective de grup sau solicitarea suportului prietenilor atunci când veți avea nevoie.

Tensiunile din noiembrie vor continua pentru unii și-n decembrie, mai ales în zona relațiilor de familie sau a finanțelor. Veți avea cheltuieli mari, iar unele vor fi rezultatul achitării unor împrumuturi. De asemenea, nu vă bazați pe toate propunerile de afaceri pe care le veți primi, deoarece nu vin toate de la oameni corecți și de bună-credință.

Mijlocul lunii se calmează, dar vă poate lăsa și fără vlaga de a înainta în ceea ce v-ați propus. Deși nu există forță de acțiune, există totuși putere de a comunica și negocia. Medical, nu veți avea motive de îngrijorare, doar că anumite obiceiuri proaste vă pot face rău. Ar fi bine să scăpați de ele.

Horoscop decembrie Pești

Deloc simplă luna decembrie. Ea poate aduce până la urmă un sentiment de împlinire a obiectivelor anului 2023. Nu vor lipsi iritarea, stresul, nervozitatea, însă veți avea forța de a vă lupta cu ele. Dacă veți avea inițiative și curaj de a vă asuma proiecte mari, vremurile ce vin promit multe pentru voi. Da, efortul poate fi dublat, însă rezultatele lui merită.

Riscurile de a vă complica acum viața vin din instabilitatea psihică și emoțională. Reacțiile voastre sub astfel de influențe pot fi proaste și vă puteți ridica singuri opreliști. Aglomerarea astrală din Săgetător v-ar putea conduce și ea la credințe, argumente și filozofii greșite, lucru ce-ar putea declanșa tensiuni în relații.

Dacă aveți afaceri în dificultate, nu ezitați să apelați la cunoștințe cu putere și funcție-n societate. De asemenea, rețineți că lipsa de diplomație în relația cu organele statului nu va rezolva nimic în favoarea voastră, nici măcar acolo unde poate că aveți dreptate. Sănătatea va fi influențată de cât de mult acordați voi atenție organismului. Dacă nu aveți grijă de el printre atâtea alte sarcini și proiecte, atunci el se va revolta. Cei care se știu vulnerabili pe zona dermato sau osteo-articulară, ori cu probleme de coloană, să fie mai atenți.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu. Ce zodii găsesc ghetuţele pline de bani de Moş Nicolae

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!