Mihaela Tatu, dezvăluiri despre tatăl fiicei sale: ”Nu mi-a părut rău că am divorțat, el avea o stângăcie”

Mihaela Tatu a vorbit într-un podcast despre adevăratul motiv pentru care a divorțat de soțul său, dar și despre alte subiecte intime. Mai jos ai toate detaliile.
Alina Costache
29 nov. 2023, 10:39
Mihaela Tatu, dezvăluiri despre tatăl fiicei sale: ”Nu mi-a părut rău că am divorțat, el avea o stângăcie”

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu a fost invitată în podcast-ul Cristinei Șișcanu, acolo unde a mărturisit motivul real pentru care a divorțat de primul soț, dar a vorbit și despre alte subiecte importante pentru aceasta.

Citește și Puţină lume ştie dramele prin care a trecut Mihaela Tatu: „Doctorii au făcut lucru manual pe corpul meu, atâtea operaţii am”

În prezent, Mihaela Tatu are 60 de ani, însă se simte la fel de bine ca acum 20 de ani. Totuși, viața vedetei nu a fost una ușoară, iar pe plan amoros a avut multe lecții de învățat.

La vârsta de 21 de ani, Mihaela Tatu s-a căsătorit, iar un an mai târziu a devenit mamă, însă a luat decizia de a se despărți de tatăl fiicei sale după 16 ani de căsnicie.

„Nu mi-a părut nici o clipă rău că am divorțat. Dacă noi, în urma discuției pe care am avut-o, am pus lucrurile la punct, e foarte clar, e limpede. Nu s-a întâmplat la 20 de ani, ca s-o faci dintr-un impuls, se întâmplă la 40 de ani și….Eram așezată, știam bine ce vreau! Relația cu fostul meu soț nu a mai mers din cauza distanței.

Eu aici, el în Spania. Ne-am văzut după doi ani de zile, timp în care am vorbit foarte puțin, ne-am întâlnit, ne-am luat în brațe, nu a mers. Și el avea o stângăcie…Ne-a fost teamă de părinți, ce le spunem părinților, cum le spunem că divorțăm. Au mai apărut iubiri după. Am fost într-o relație timp de 12-13 ani, dar nu ne am căsătorit”, a precizat fosta realizatoare de televiziune.

Mihaela Tatu a ținut o petrecere într-o fabrică de bere

Nu de mult, fosta vedetă de televiziune a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a povestit ultimele întâmplări din viața sa.

Te-ar putea interesa și Mihaela Tatu, dezvăluiri despre diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu 11 ani: „Am intrat în panică”

Printre altele, aceasta a mărturisit și că a strâns circa 110 de persoane într-o fabrică de bere, acolo unde a petrecut cu aceștia, pe baza tematicii ”De trei ori 20 de ani”.

„Când știu că în spate e cât e, dar nu mai știu cât e în față.. prețuiesc fiecare minut. Veneam cu un șofer de taxi și zicea omul acela că oamenii sunt foarte triști, doar triști, mereu tristețe peste tot. Oamenii nu se gândesc pe la 30-40 de ani că se poate termina totul.

Nu cred că dintr-o dată îți dai seama, te uiți în jurul tău și vezi că dispar oameni mai tineri decât tine. Nu poți să schimbi nimic, decât starea ta de spirit în raport cu ce se întâmplă, nu îi poți schimba pe cei de lângă tine, așa stau lucrurile.

Toată lumea îmi zice că sunt un alt om acum, vreau să spun că mă sună colegi doar ca să vorbim, să ne auzim. Legat de ziua mea, am închiriat o fabrică de bere! Lucrurile se întâmplă, să știi, au fost vreo 110 persoane din toată lumea și nu toți, că nu au încăput. Petrecerea de ziua mea a ținut de la 19.00 seara a doua zi până la 9-10.

Am dormit, am luat prânzul apoi am continuat la mine acasă. Nu știu cât s-a băut, cine a stat să se gândească, s-au băut de toate. Mereu am vorbit de sănătate, am abordat subiecte de sănătate, de fibroane, de genunchi, dar există și altceva în afară de asta, există o viață frumoasă pe care nu ai cum să o trăiești”, a spus Mihaela Tatu, în platoul lui Cătălin Măruță.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Dictatorul ahtiat după lux. Obiectele fabuloase purtate de Kim Jong Un
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici