Irina Gologan, primele declaraţii după ce și-a dat demisia: “Mulțumesc colegilor și prietenilor”

Irina Gologan, prezentatoarea ştirilor de dimineaţă, părăseşte postul de televiziune, după trei ani. Jurnalista a publicat un mesaj pe Facebook, în care anunţă plecarea din Grupul Clever.
Filip Stan
30 nov. 2023, 16:40
Irina Gologan, primele declaraţii după ce și-a dat demisia: “Mulțumesc colegilor și prietenilor”

Irina Gologan, cea care prezenta știrile de dimineață, a anunțat recent că-și dă demisia. Timp de trei ani, ea s-a aflat la pupitrul știrilor matinale. Iată mesajul transmis de aceasta!

Irina Gologan pleacă de la Prima TV

Irina Gologan pleacă de la postul de televiziune Prima TV. Printr-un mesaj postat pe conturile sale de socializare, vedeta a precizat că a încheiat colaborarea cu postul tv. După trei ani în care s-a aflat la pupitrul știrilor de dimineață, jurnalista a ales să plece.

Irina Gologan prezenta matinalul de la ora 8:00, alături de Daniel Osmanovici, cel care a decis să plece în septembrie 2023 din grupul Grupul Clever. Astfel, mai bine de o lună, Irina a prezentat singură matinalul Prima TV.

De ce și-a dat demisia

Pe pagina personală de Facebook, Irina Gologan și-a anunțat fanii că încheie colaborarea cu postul de televiziune, explicând și motivele pentru care a luat această decizie radicală. Ea a lăsat să se înțeleagă că va merge la un alt trust de televiziune, dar nu a oferit mai multe detalii.

Un alt șoc în lumea televiziunii! Cine este știrista care și-a luat adio de la postul de televiziune din România unde a lucrat 3 ani de zile
„Hai că au fost trei ani frumoși, cu de toate. Dar, știți cum se zice, nu sta, că-ți stă norocul…. Așa că urmez cursul vieții, cu multă încredere și entuziasm. Ce vreau să spun este că am decis să închei colaborarea mea cu Prima TV și că le mulțumesc colegilor și prietenilor de aici pentru toate zilele bune și mai puțin bune.

Pentru că, trăgând linie, a fost tare fain! Pentru mine începe un nou drum, despre care sigur o să vă povestesc la timpul potrivit. Vă mulțumesc pentru atenție”, a fost mesajul postat de către Irina Gologan în mediul online.

Are o carieră impresionantă în televiziune

Irina Gologan și-a început cariera în televiziune în urmă cu ani buni. Prima dată a debutat la postul de televiziune Acasă TV, unde între anii 2005-2006 a prezentat rubrica „News Anchor”. Apoi, între 2006-2018 a fost reporter de teren/corespondent știri la PRO TV.

Înainte de a fi prezentatoare la Prima TV, ea a luat o pauză de la micile ecrane pentru a se ocupa de copii. Moderatoarea tv este căsătorită cu Sorin Chiriac, iar împreună au doi copii. Ea a fost întotdeauna rezervată cu viața privată și mărturisea că nu vrea să devină faimoasă.

Cătălin Scărlătescu nu se mai ascunde! Bucătarul spune tot adevărul despre scandalul cu Antena 1: „Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”

„Ca să fii un reporter bun, ca să faci materiale ce pot schimba percepții, reguli, legi, poate, e nevoie de dedicare 100% în teren. Ori eu atunci, cu două fetițe, una de 3 ani și ceva și una de aproape 2 ani, simțeam că nu pot fi implicată total și că, dacă voi continua, nu voi fi mulțumită de rezultate.Așa că am renunțat pentru o perioadă la televiziune.

Decizia a fost simplă, asumată, curată. Nu simt că a fost un compromis. Ba mai mult, a fost ceva ce trebuia să se întâmple. În viață, ca să câștigi ceva, trebuie să renunți la altceva.”, spunea Irina Gologan pentru unica.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!