Top model şi fiica sa de 15 ani, găsite moarte într-o cunoscută staţiune. Irina şi fiica sa erau legate şi învelite în cearşaf

Sfârşit tragic pentru un model de top, în vârstă de 42 de ani, şi fiica sa de 15 ani. Cele două au fost găsite moarte, pe un deal, în afara orașului Bodrum, Turcia. Erau învelite în cearşaf şi legate cu frânghie. Irina Dvizova și Dayana fuseseră împuşcate cu brutalitate.
Alina Costache
30 nov. 2023, 21:44
Top model şi fiica sa de 15 ani, găsite moarte într-o cunoscută staţiune. Irina şi fiica sa erau legate şi învelite în cearşaf

Irina Dvizova, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită moartă pe un câmp, în afara orașului Bodrum, în Turcia. Lângă ea se afla și fiica acesteia, Dayana, de doar 15 ani. Principalul suspect în acest caz este fostul soț al Irinei, asta pentru că cei doi ar fi avut o dispută privind custodia fiului cel mic.

Dubla crimă a declanșat o vânătoare internațională de oameni, deoarece fiul Irinei, Makar, în vârstă de cinci ani, este dispărut. Poliția a percheziționat vila modelului rus, după ce membrii familiei au raportat că cele două sunt de negăsit.

Nicoleta, o fetiță de patru ani, a fost găsită moartă, la o zi după ce fusese dată dispărută. „Îngeraș, drum lin spre cer!”

Modelul se adresase unui tribunal din Moscova, în luna iunie, pentru a-l împiedica pe fostul ei soț, lituanianul Andrey Kuslevich, în vârstă de 45 de ani, să aibă acces la băiat. Anchetatorii au găsit sânge pe canapea, în timp ce filmările de pe mai multe camere de supraveghere i-au condus pe versantul dealului, unde trupurile lor au fost aruncate.

Irina Dvizova și Dayana, împuşcate şi abandonate pe un deal

Una dintre principalele teorii ale poliției turce este că dubla ucidere ar putea fi legată de o dispută privind custodia fiului Irinei. Makar, care ar fi fost în țară, este acum dispărut în urma dublei crime.

Poliția ar fi cerut ajutor de la Interpol pentru a-l urmări pe Kuslevich și pe băiatul despre care se crede că ar fi cu el. Irina și fiica ei au fost date dispărute în urmă cu câteva zile, după ce prietenii și rudele nu le-au putut contacta.

Autoritățile au fost alertate după ce antrenorul de fitness al modelului a mers la vilă și a constatat că ușa fusese deschisă forțat.

Mama a trei copii lucrase recent ca agent imobiliar în Bodrum, potrivit rapoartelor. Fiica ei era tiktoker cu aproximativ 30.000 de abonați și își propunea să calce pe urmele mamei sale ca model.

Dezvăluirile bărbatului care a găzduit-o pe DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plajă: „Există un motiv pentru care eu am fost în fața blocului”

Diplomații ruși din Turcia sunt în contact cu forțele de ordine în legătură cu moartea mamei și a fiicei sale. Dayana a postat recent un videoclip pe rețelele de socializare în care spunea că ea și mama ei au zburat la Istanbul pentru aniversarea ei de 15 ani.

Kuslevich, al doilea soț al Irinei, a fost agent de pază pentru un om de afaceri ucrainean. El a fost căutat în Rusia după ce a evadat din arest. Fiul mai mare al Irinei, David, în vârstă de 20 de ani, a spus că mama lui „nu i-a permis să comunice cu copilul”.

„Ultima dată când am vorbit cu mama și sora mea a fost joi. Nu am observat nimic ciudat la mama mea”, a povestit David, potrivit The Sun.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Dictatorul ahtiat după lux. Obiectele fabuloase purtate de Kim Jong Un
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici