Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ

Numerologia ne indică cum ne influențează numerele din viața noastră destinul. Dacă privim în jurul nostru, peste tot sunt cifre, care în mod subconștient au un impact uriaș asupra vieții noastre. Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele predestinate să se îmbogățească.
Alina Costache
01 dec. 2023, 12:51
Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ
Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ

Fiecare individ este înzestrat cu anumite principii fundamentale care îi influențează existența în totalitate. Prin urmare, este esențial să fii conștient de aceste valori încă din tinerețe pentru a le valorifica la maximum și pentru a-ți evidenția punctele forte, adunând astfel numeroase avantaje în parcursul vieții. Plecând de la această idee, Adam Stavarache, expert în numerologie, a dezvăluit modalitățile de identificare a valorilor individuale în funcție de data nașterii. Pentru a descoperi aceste trăsături distinctive, este necesar în primul rând să calculezi cifra care dezvăluie propriile tale valori, urmând modelul explicat mai jos de către specialist.

Citește și: Compatibilitatea în cuplu. Numerologul Adam Stavarache ne spune la ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem partenerul/a: „Sunt cele mai norocoase cifre”

„Cu siguranță, fiecare dintre voi cel puțin o dată în viață ați dorit să priviți în sufletul altei persoane și să-i înțelegeți  adevăratele valori care îi guvernează acțiunile, stările și gândirea. Astăzi vei calcula adevăratele valori ale unei persoane. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de întreaga dată a nașterii (ziua, luna și anul). Trebuie să împarți data scrisă la 9.

De exemplu, 24/02/1987. 24021987/9 = 2669109,6. Apoi trebuie să efectuezi din nou operația matematică – împărțirea. Avem nevoie de toate cifrele înainte de virgulă zecimală și de prima cifră după virgulă zecimală. Acum le vom împărți la 7. Dacă iti da un număr întreg când împărți la 9, atunci adăuga zero. 26691096/7 = 3813013,7. Deci, numărul de după virgulă este valoarea dorită. În cazul nostru este 7.”, a scris numerologul Adam Stavarache, pe blogul său personal.

Așadar, după ce ai identificat numărul care te reprezintă, după modelul de mai sus exemplificat de numerolog, este momentul să-ți identifici valorile personale și să te folosești cât mai mult de ele, în viața de zi cu zi.

„1 – vrei faimă și faimă. Ești ambițios și puternic. Astfel de oameni sunt capabili să conducă. Pentru ei, scopurile publice sunt scopuri personale. Toți oamenii geniali și politicienii importanți au acest semn.

2 – este cel mai rar semn, pentru că puțini oameni și-au propus scopul de a fi folositori în mod altruist umanității. Valorile pentru astfel de oameni sunt valorile familiei și beneficiile lumii. Acești oameni pot deveni cei mai puternici vindecători și pot vedea energiile. Dar cadoul se va deschide complet dacă cele 22 de lecții de Karma sunt finalizate fără eroare.

4 – spiritualitate, ezoterism, serviciu pentru oameni. Acești oameni au abilități psihice foarte puternice, dar trebuie să fie dezvoltați.

5 – libertate, creativitate, autorealizare. Acești oameni au nevoie de sprijin pentru a trece de la teorie la practică. Dacă nu există sprijin sau stimulent, ei vor rămâne filozofi.

7 – știință, progres. Oameni care sunt capabili să schimbe lumea cu filozofia și descoperirile lor (de exemplu, Newton). Dar ei sunt mai mult teoreticieni decât practicieni.

8 – bani, afaceri. Astfel de oameni sunt capabili să creeze absolut orice produs cu munca lor intelectuală, ceea ce îi va face bogați.

0 – Sufletul tău gravitează spre secrete, diverse ideologii și învățături, religii.”, a continuat Adam Stavarache.

Citește și: Cu ce tip de femeie ai de furcă în funcție de cifra magică? Numerologul Adam Stavarache a explicat cum putem să descoperim secretele personalității noastre

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Ministrul Energiei convocă ședință cu producătorii de energie pentru a discuta despre investiții și stocare
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'