Alimentul de care Lidia Fecioru nici nu vrea să audă. Mulți români îl consumă zilnic, dar este un real pericol

Celebrul energoterapeut Lidia Fecioru a mărutrisit ce face pentru un stil de viață sănătos la vârsta de 60 de ani. Ea a eliminat din alimentația sa un produs foarte îndrăgit de oameni, dar care poate deveni, ușor, un adevărat pericol pentru sănătate.
Filip Stan
02 dec. 2023, 18:52
Alimentul de care Lidia Fecioru nici nu vrea să audă. Mulți români îl consumă zilnic, dar este un real pericol
Alimentul de care Lidia Fecioru nici nu vrea să audă. Mulți români îl consumă zilnic, dar este un real pericol

Alimentul la care a renunțat Lidia Fecioru. Mulți români îl consumă în fiecare zi fără să știe că își pun sănătatea în pericol. Energoterapeutul a dezvăluit care sunt produsele pe care le evită de ceva vreme pentru a se menține sănătoasă și plină de vitalitate la vârsta de 60 de ani.

Citește și: Lidia Fecioru, soluția de cum să faci petele albe să dispară de pe piele: „Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă”

Alimentul pe care Lidia Fecioru l-a eliminat din viața sa

Lidia Fecioru a dezvăluit care este produsul pe care nu îl mai consumă, deși alții îl au în meniu zilnic. Specialista în energii susține că generației tinere îi lipsește foarte mult gătitul acasă, existând și atât de multe probleme de sănătate din cauza alimentelor semi-preparate și negătite conform în comerț. Mâncarea de calitate se face numai în casă, nicidecum în marile restaurante, este de părerea Lidia Fecioru.

Energoterapeutul a explicat că din alimentația ei nu mai face parte de foarte multă vreme sucul de portocale sau din alte fructe. De asemenea, în meniul zilnic său nu se mai regăsesc absolut deloc cartoful și orezul care sunt, de altel, o importantă sursă de carbohidrați, însă nu neapărat și sănătoasă.

„Trebuie să nu mănânci cartof, orez, să nu bei alcool, mai sunt multe. Să nu bei sucul stors de fructe, sub nicio formă”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Pastila de Frumusețe.

Ea a mai explicat că cel mai bine este ca legumele să fie consumate proaspete, în stare crudă, pentru un organism sănătos.

„Mai bine mănânci fructul, ai voie doar suc de legume, că e castravete, varză, morcov, chiar dacă nu are culoarea celui de portocală, este mai bun de 1.000 de ori. Da (n.r. a scos din alimentația sa aceste alimente), îl evit. De ce? Dacă bem un suc stors proaspăt dintr-o portocală vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până să mestecăm, corpul nostru eliberează insulină mai ușor”, a completat Lidia Fecioru.

Totuși, vedeta nu recomandă deloc stilul vegan pentru că nu aduce deloc o viață sănătoasă. Corpul uman nu este pregătit pentru mâncarea care nu este gătită și care poate duce la apariția unor boli grave, cum ar fi diabetul. Oamenii au nevoie de proteină animală, printre care se numără slănina, care este indicată pentru un creier și un ficat sănătos. De asemenea, Lidia Fecioru susține că cetățenii din România nu mănâncă deloc gras, ci mai degrabă nepotrivit gătit.

Citește și: Care sunt primele semne ce îți indică că te confrunți cu boala secolului! Lidia Fecioru aruncă bomba. ”E greu”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Beyoncé Permite Folosirea Melodiei ‘Freedom’ în Campania Lui Kamala Harris
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!