Cântăreața de muzică populară care a divorțat și a părăsit America, din dragoste pentru România: „S-a pus în genunchi și mi-a pupat picioarele să nu plec”

Cântăreața de muzică populară care a divorțat și a părăsit America, din dragoste pentru România. Lăcrămioara Răileanu s-a măritat în SUA, și-a clădit o carieră de succes și avea tot ce își dorea, însă dorul de țara natală și de fiicele sale au făcut-o să lase în urmă tot ceea ce a clădit.
Alina Costache
04 dec. 2023, 10:32
Cântăreața de muzică populară care a divorțat și a părăsit America, din dragoste pentru România:
Cântăreața de muzică populară care a divorțat și a părăsit America

Cântăreața de muzică populară care a divorțat și a părăsit America, din dragoste pentru România. Lăcrămioara a ajuns să regrete că și-a abandonat originile și implicit cele două fete. Despărțirea de primul soț, despre care spune că a plecat la timp astfel încât să nu se întâmple lucruri mai grave, a coincis cu un turneu în Statele Unite ale Americii, în 2005, care avea să-i schimbe radical viața.

Citește și: Vești îngrijorătoare despre Laura Lavric. Îndrăgita interpretă de muzică populară a ajuns să se deplaseze cu ajutorul cadrului metalic

Eu ziceam că după un an mă întorc, nu rămân acolo. Dar știți cum este, când vezi că câștigi mai mult decât în țară, te atrage să rămâi acolo. De la Chicago am plecat în Florida, apoi la New York, Atlanta, a fost bine. 17 ani am rămas.

Am rămas să cânt, să fac bani, să ajut fetele mai mult. Acum, dacă stau să mă uit în urmă, poate zic că trebuia să vin înapoi pentru că am pierdut foarte mult aici, în România.

Oamenii m-au uitat, eu cântam de 12 ani în țară și fix când publicul începuse să mă cunoască, eu am plecat din țară. După 17 ani, a trebuit s-o iau de la zero.”, a mărturisit Lăcrămioara Răileanu, pentru Star Popular.

Cântăreața de muzică populară care a divorțat și a părăsit America

După șase luni de când ajunsese în America, l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soț, Mario Dumitrescu, muzicant, verișor cu artistul Pepe, divorțat și cu trei copii. Au cântat împreună, au legat o prietenie care mai apoi să se transforme într-o poveste de dragoste.

Vorbeam la telefon, au rămas cu tatăl lor. Cea mică venea din doi în doi ani la mine, însă pe cea mare nu puteam s-o văd. Vorbeam la telefon dar nu voia niciodată să pună camera s-o văd. Faptul că nu puteam s-o văd a fost groaznic, aveam coșmaruri noaptea, nu puteam să dorm de dorul ei. Nu mai știam cum arată.

El a grăbit lucrurile pentru că eu voiam să mă întorc în țară. Când a auzit că mi-am luat biletul, a început să plângă, era disperat, a făcut tot posibilul să rămân acolo. Dar eu nu am știut că el nu voia să se întoarcă în țară niciodată. Eram foarte bine, el avea o situație foarte bună, nu-mi lipsea nimic. Cununia civilă am făcut-o în 2006, iar nunta în 2012. Hotărâsem cu două săptămâni înainte să facem nunta.”, s-a confesat artista.

Încă din 2016, lucrurile au început să devină critice pentru artistă, iar dorul de țară și de fiice o măcinau. A decis să se întoarcă în România, însă Mario nu a dorit acest lucru, așa că au fost nevoiți să divorțeze.

Am văzut că nu este de acord, am hotărât să plec! I-am zis că ne despărțim, când a auzit a zis că nu-i adevărat, a început să plângă. Trei luni pur și simplu ajunsese să se pună în genunchi, să-mi pupe picioarele să nu plec.

Pentru că îmi era atât de dor de țară, nu mai suportam să stau în America, totul mi se părea urât. Gândul meu era în țară și la fete, nu mai puteam să dorm pe pernă din cauza asta. Venisem 5 luni în țară, apoi m-am întors în America și i-am zis să divorțăm, poate voia să se recăsătorească.

Atunci s-a pus în genunchi și mi-a pupat picioarele, a zis să nu plec. Inima mea devenise o piatră. Dacă alegea să vină cu mine în țară, rămâneam împreună. Dacă el voia, se putea face ceva… puteam să fim bine și aici. Nu regret nimic, pot să înțeleg persoana de lângă mine dar și partenerul trebuie să-mi înțeleagă suferința”, a mai declarat artista.

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce e bine să mănânci de Sfântul Ilie ca să ai noroc tot restul anului. Cele două alimente care atrag prosperitatea în viața ta
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
Playtech.ro
Ce pățesc tot mai mulți români pe plajele din Grecia. Țeapa de care se plâng: Așa se asigură că stai acolo și consumi cât mai mult
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
A devenit interzis în România. Nu mai poți urmări la TV. Iohannis a dat lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Tel Aviv lovit de o dronă cu rază lungă: o persoană ucisă, alte opt rănite
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'