Combinație astrală pasională: Venus în Scorpion. Cum se schimbă viața amoroasă a zodiilor până pe 29 decembrie 2023

Când această planetă se mișcă prin Scorpion, ce crezi că se va întâmpla? Cât de important va fi acest tranzit pentru semnele zodiacului? Să știi ce îți rezervă cerurile și planetele este întotdeauna o idee inteligentă, indiferent cât de mult știi deja despre astrologie!
Alina Costache
05 dec. 2023, 12:41
Combinație astrală pasională: Venus în Scorpion. Cum se schimbă viața amoroasă a zodiilor până pe 29 decembrie 2023

Pe lângă pregătirea scenei pentru acest tranzit al lui Venus, vom oferi și o perspectivă astrologică! În primul rând, vom analiza când Venus intră în Scorpion în acest an și cum afectează acest semn planeta iubirii și frumuseții.

Venus intră în Scorpion pe 4 decembrie 2023
Pe la ora 14.00 pe 4 decembrie 2023, Venus va intra în Scorpion, un semn cunoscut pentru intensitatea și minuțiozitatea sa. Tranzitul prin Scorpion va dura până la 29 decembrie 2023. Începând cu săptămâna viitoare, Venus se va muta din Balanță, semnul său dominant, și în Scorpion, zodia devotamentului și al obsesiei. Relațiile noastre sunt pe cale să experimenteze o pasiune intensă, poate copleșitoare, ca urmare a acestui tranzit.

Venus ne guvernează viețile romantice, procesele noastre imaginative și căutarea fericirii. Amplasarea pe Venus îți afectează finanțele și plăcerile materiale, mai ales când Venus este în Scorpion. Casa a 8-a, pe care o ocupă Scorpionii, este asociată cu subiecte tabu, resurse comunale (inclusiv cele financiare) și teme de transformare.

Tranzitul lui Venus va avea efecte specifice asupra fiecărei zodii, indiferent de plasarea lui Venus în harta natală. Dar înainte de a intra în horoscoape care te pot ajuta să treci prin această schimbare, să aruncăm o privire la ce înseamnă intrarea lui Venus în decembrie în Scorpion.

Semnificația intrării lui Venus în Scorpion
Chiar dacă Venus este în detrimentul său când este găsită în Scorpion, semnul pasiunii încă strălucește puternic în această lună. De fapt, în 2023, când Venus intră în Scorpion, este posibil ca toți să trăim o dorință puternică de relații intense și pasionale. Toate lucrurile, dar în special relațiile romantice, fac apel la dorința Scorpionilor de a crea conexiuni profunde.

Horoscop rune decembrie 2023. HAGALAZ aduce furtună în relaţii, FEHU vine cu bogăţie de Sărbători
De asemenea, Scorpionii nu au nicio problemă în abordarea subiectelor controversate sau extreme. În timpul acestui tranzit cu Venus, toate zodille se pot simți obligate să-și dezvăluie laturile mai întunecate, mai controversate. Cu toate acestea, tendința Scorpionilor de a-și ascunde slăbiciunile pentru protecție este o altă posibilă influență a acestui tranzit.

Fiecare zodie are ocazia de a consolida relațiile, în special cele romantice, în timpul acestui tranzit, dacă acestea sunt deschise și autentice. În această lună, Scorpionii pot experimenta un sentiment copleșitor de intensitate – exact așa cum le place lor!

Având în vedere faptul că suntem pe cale să experimentăm un tranzit atât de puternic, ce înseamnă pentru semnul tău lunar când Venus intră în Scorpion?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Din moment ce ești și un semn care este condus de Marte, nu ești străin de situațiile intense, Berbec. Această conexiune este împărtășită atât de tine, cât și de Scorpion, iar tranzitul lui Venus va face acest fapt și mai evident. Cu toate acestea, nerăbdarea este o consecință a intensității. În timpul acestui tranzit, dezvolti obiceiul de a face pași măsurați și constanti. În special când vine vorba de dragoste, profunzimea nu este ceva ce poate fi grăbit. Impartaseste-ti interesele cu alții, dar nu uita să ii asculti și pe ei!

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taur, ești ghidat de Venus. Este posibil să simți o dorință de stabilitate în relațiile tale, pe măsură ce planeta iubirii și răsfățului se mută în semnul fix al Scorpionului, în care te afli și tu. Pe de altă parte, stabilitatea reală apare frecvent în perioadele de vulnerabilitate. În ciuda faptului că emoțiile tale vor crește în timpul acestui tranzit, nu ar trebui să te retragi. Arată-ți cea mai autentică și sinceră forma de afectiune vei fi răsplătit pentru asta.

Cele trei zodii care dau lovitura în luna decembrie. Nativii care au parte de cele mai bune rezultate pe toate planurile

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
În timpul cât Venus este în Scorpion, Gemeni, vei fi surprins de cineva. În acest timp, nu te vei simți la fel de puternic obligat să experimentezi dragostea sau să menții o relație ocazională în orice alt mod. În schimb, întărește-ți relațiile cu acei indivizi care sunt dispuși să acorde o atenție deosebită ceea ce ai de spus. Cine este cel care ia în seamă particularitățile și complexitățile tale? Aceasta este luna în care ar trebui să faci o prioritate să cunoași acești indivizi în întregime!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Aceasta este temperatura la care trebuie setat aerul condiționat vara. Puțini știu cât de important e
Capital.ro
Statul NU mai dă BANI. Decizia lovește în zeci de mii de români. Au anunțat vineri, 5 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
România asigură transport medical pentru un soldat ucrainean rănit grav
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!