Dorian Popa promite că nu se mai droghează: „Dacă o fac, Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât până acum”

Dorian Popa promite că nu se mai droghează. Celebrul vlogger, prins drogat la volan la sfârșitul lunii octombrie, a făcut o promisiune că nu va mai fuma vreodată canabis. Acesta a recunoscut în podcastul lui Micutzu (Cosmin Nedelcu) că a făcut o mare greșeală atunci când s-a urcat la volan.
Alina Costache
05 dec. 2023, 13:07
Dorian Popa promite că nu se mai droghează:
Dorian Popa promite că nu se mai droghează

Dorian Popa promite că nu se mai droghează. Artistul mărturisește că acest eveniment l-a marcat foarte tare și vrea să nu se mai repete. Spune că a învățat foarte multe din această experiență neplăcută și că nu o să mai „aprindă un cui cât va tră”.

Citește și: Dorian Popa merge mai departe. Influencerul, prins drogat la volan în urmă cu o lună, a decis să lase problemele în spate: „Când nu mai poți, mai poți un pic”

Dorian Popa promite că nu se mai droghează

Întrebat ce consideră că a fost o greșeală – consumul de canabis sau faptul că s-a urcat la volan drogat –, Dorian Popa a spus că eroarea cea mai mare a fost că a condus, fără să se gândească dacă mai are substanța în organism.

Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar, obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat, da.

Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.

Și m-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: ‘Dorian,  eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva’.

Și, când mi-a zis ‘n-ai nevoie de așa ceva’, am luat-o retrospectiv și am zis: ‘bă, dar care era nevoia care genera chestia asta?’.

Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică: ‘Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu’, dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi. Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum„, a spus Dorian Popa.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!