Ruby nu se mai ascunde! Fanii vedetei sunt în extaz, după ce și-a făcut apariția într-o rochie de gravidă. ”Am reușit ce mi-am propus”

Ruby este o artistă apreciată în România, însă în ultimele luni fanii au observat că s-a îngrășat vizibil. Recent, cântăreața a surprins pe toată lumea când și-a făcut apariția la o filmare într-o rochie foarte largă. Imediat au apărut și speculațiile, cum că artista ar fi însărcinată. Vezi toate detaliile mai jos!
Alina Costache
05 dec. 2023, 19:30
Ruby nu se mai ascunde! Fanii vedetei sunt în extaz, după ce și-a făcut apariția într-o rochie de gravidă. ”Am reușit ce mi-am propus”

Ruby este cunoscută la noi în țară și are un public larg care o apreciază. Pe lângă frumusețea pe care o are, artista a dat lovitura și cu câteva piese de-a lungul anilor.

Citește și Ruby, blocată în Israel după ce trebuia să susțină un concert. Artista este foarte speriată: „Ne temem de ce s-ar putea întâmpla”

În general, în videoclipuri, Ruby a apărut cu ținute sexy și extravagante care îi scoteau silueta în evidență. Însă în ultima perioadă artista s-a ferit de ochii privitorilor, mai ales că a pus câteva kilograme care se pot observa clar în zona abdomenului.

Recent, artista și-a făcut apariția în cadrul unor filmări de la Pro TV într-o rochie largă, în genul celor pe care le poartă o femeie însărcinată.

Speculațiile nu au întârziat să apară, mai ales pentru că artista are o relație de mai bine de zece ani, deci, nu ar fi nimic ieșit din comun, ba dimpotrivă!

Totuși, se pare că bruneta încă nu este pregătită să devină mamă, doar și-a propus să pună câteva kilograme pentru că se considera prea slabă.

„Nu sunt însărcinată, aș fi postat imediat poze cu burtica. Rochia pe care am avut-o la filmările de la Pro TV era cea pe care mi-o făcusem pentru nunta lui Smiley și am zis s-o mai port o dată. A fost printre puținele evenimente în care am purtat ceva larg. M-am și îngrășat puțin. E ceva ce mi-am dorit, eram schiloadă, subnutrită. Eram schelete. Am puțină burtică atunci când mănânc înainte de evenimente.

Din 2020, am început să slăbesc foarte tare. Iar anul acesta m-am ambiționat și mi-am zis gata, s-a terminat cu schilodenia. Ce-i drept, am mâncat mai multe dulciuri intenționat, pentru că știam că o să se vadă”, a spus Ruby, potrivit Cancan.

”Nu e ceva ce mi-am propus în viitorul apropiat”

Ruby trăiește o poveste de dragoste cu Robert Adrian de mai bine de zece ani. Cântăreața nu neagă faptul că își dorește un copil, dar nu în viitorul apropiat.

Citește și Cați bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să bei o bere deținută de tatăl lui Ruby 

„Nu pot spune că nu vreau un copil. Dar nu e ceva ce mi-am propus în viitorul apropiat. Am multe drumuri și m-aș rupe complet de viața mea profesională, pentru că ar trebui să mă dedic total copilului. N-aș putea da la o parte nici animăluțele mele. Am opt pisici și doi căței. Le-am luat pe toate de pe stradă. Când intru în casă, se adună toate. Când mă trezesc, se aliniază la ușa camerei mele”, a spus Ruby.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. E ultimul avertisment: Nu spun că vine apocalipsa, dar...
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Capcana de la semafor. Rămâi pe loc fără permis
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'